Jump to content

CharlotteKleyn

Junior
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Nou ja, ik ging naar de KvK om advies te vragen over wanneer ik me het beste in kon schrijven. Maakt niet uit, hoorde ik. Dan vind ik dat ze wel iets over de urennorm mogen zeggen, nietwaar?
  2. Ik sta officieel ingeschreven vanaf 1 juli, maar heb eigenlijk vanaf 1 mei al heel veel uren gemaakt. Ik ga maandag met de KvK bellen, want die hebben mij fout eigenlijk geïnformeerd wanneer in te schrijven (zeiden niets over die urennorm!), maar misschien weet u al of je ook met terugwerkende kracht mag rekeken? Dus opdrachten van mei en juni waar ik in juli voor betaald krijg, mag ik die uren metellen?
  3. Ook als ik in de overige 4 dagen al over het minimum zit voor zelfstandigenaftrek?
  4. Ik schrijf, voor bladen/boeken. Dat is op freelancebasis. Dit eventuele dienstverband zou voor de website van een bedrijf zijn. Ik heb nog weinig kosten, dus kan waarschijnlijk wel leven van deze inkomsten.
  5. Ha allen, Ik ben net begonnen als freelancer en ga nu 1 dag in de week aan de slag bij een bedrijf. Zij staan in principe open voor zowel freelance als dienstverband en ik weet niet goed wat voor mij het voordeligst zou zijn. Zijn er nadelen aan een dienstverband als je zzp'er bent? Ik zou alsnog meer uren maken als zzp'er, dus dat is geen bezwaar. Ik hoor graag wat jullie hierover denken!! Charlotte
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept