Jump to content

Jos Vrolijk

Newbee
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Hahaha....je dient het maar te accepteren Zegt al genoeg. Maar ben al weer weg hoor....
  2. Ik ben op dit forum gekomen omdat ik op zoek was naar een bepaald onderwerp op internet. Daarbij kwam deze site ook naar voren. Ik las een deel van een reactie van iemand en in die ene zin stond het al vol met grove taalfouten (en niet of het dat of wat moest zijn. Dit kwam idd door de eigenwijsheid van het toetsenbord). Dus eerst aangemeld en verder gelezen. Ik schrok hier best wel van en kon het niet laten om een reactie te plaatsen. Schijnbaar heeft het wat met mensen gedaan.... Wat ik treurig vind (t) is dat het schijnbaar algemeen geaccepteerd is geworden. Ik ben totaal geen taalpurist, verre van dat en dat er mensen het nodig vinden om daar grapjes over te maken, prima. Maar gelukkig zijn er ook mensen die het met mij eens zijn. Ik ben niet stil hoor in de zin van "en toen was het stil". Waarschijnlijk moet je ook tegenwoordig direkt terug reageren anders gaat men ongeduldig worden. Maar ik heb gevonden wat ik nodig had. Dit was alleen een klein zijsprongetje. Meer niet.
  3. Daar hebben we er al 1 die grove taalfouten accepteert. Ga zo door en je gaat het helemaal maken. Ik weet niet of je sommige dingen wel eens leest maar het is écht een niveau wat je op de basisschool in groep 3 ziet. Dat kan en mag je toch niet accepteren ? En dat zijn dan volwassen mensen met soms een HBO opleiding.
  4. Dat mensen misschien toch na gaan denken wat ze eigenlijk opschrijven. Kleutertaal bij een volwassene is toch niet zo'n hele goede match. Of is het geen probleem volgens u. Ben maar eerlijk; het Nederlands taalgebruik gaat er niet op vooruit. Ik weet dat het geen onderwerp is voor op dit forum, maar zou het misschien wél moeten zijn. Of laten we gewoon de boel de boel maar en zitten we gewoon over 20 jaar met 80% analfabeten...
  5. Misschien is het een innovatief nieuw idee voor een aantal mensen om Nederlands te leren schrijven. Wat een drama kom je af en toe tegen. Het lijkt wel groep 3 van de basisschool. Zo kun je nooit een higher level halen. En dan praat je gewoon over volwassen mensen. Verschrikkelijk gewoon.

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept