Ga naar inhoud

Touria

Junior
 • Aantal berichten

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

0

Persoonlijke info

Bedrijfsinfo

 • Bedrijfs- of organisatienaam
  Bubbledutch
 • Adres
  91, Wijnkersstraat, Nijmegen, 6515CR
 • Telefoonnummer
  0634334650
 • Branche 3
  Life sciences
 • Websiteadres

Visie op

 • Ik zoek mensen die
  een atelier willen delen
 1. Touria

  Ateliergenoot gezocht

  Ben jij een creatieve maker en op zoek naar een inspirerende werkplek? Wij zoeken een creatieve maker om mijn unit in De Smeltkroes @Nijmegen mee te delen. Zelf maak ik een bellenblaas product waar ik verschillende diensten mee uit voer op locatie. De unit is in totaal 53m2 . Ik gebruik zelf 20m2 van de unit , de rest is vrij, te huur voor niet al te duur. Naast het bellenblazen organiseer ik creatieve educatieve workshops in de workshop ruimte van De Smeltkroes. De workshop ruimte is een van de algemene voorzieningen waar jij ook gebruik van kan maken. Ben jij de maker die juist nu net op zoek is naar een inspirerende werkplek? Neem dan snel contact met ons en kom kennis maken.
 2. Touria

  Touria

 3. dankjewel Sven voor je feedback. De teksten zijn geschreven door iemand die cum laude is afgestudeerd. Ik heb hiervoor ook betaald . Ik ben nu regelmatiger zelf met de website bezig om zoveel mogelijk uit het thema te halen wat past . Ik weet nu ook steeds beter wat er nodig is en dat is absoluut geen bakken met investering s gelden . Ik heb nu meer baat bij binnen podia waar ik zonder al te hoge ruimte kosten de bellen show kan uitvoeren.
 4. dankjewel voor de tips. Ik heb bellenblaasfeest.nl nu en nu ?! ;) Met de huidige website zit ik vast aan het thema wat ik gekocht heb . De punten die je noemt kan ik aan passen , het thema leent zich ook niet voor call to action mogelijkheden of ik begrijp het thema gewoon niet goed genoeg . Eigelijk wil ik en denk ik dat het beter is om van het thema af te komen en opnieuw een simpele maar doeltreffende website te maken . Het is anders best jammer want er komen wel genoeg terugkerende en nieuwe bezoekers op de website
 5. een klappende bubble kan ik in ieder geval altijd wel garanderen ;) Kosten en opbrengsten prima , er is en blijft nu nog te weinig over om door te investeren. voor bijvoorbeeld goed beeld materiaal, promotie en website. Als dat er is dan zou het zichzelf moeten kunnen verkopen. Het klopt dat het een kwestie van tijd en durf is. Ik zal mij verdiepen in deelmarkten .
 6. Bedankt voor de tip...
 7. Hallo , Bubbledutch maakt een super bellen blaas product, verkoopt, gebruikt het product voor verschillende diensten. Shows , evenementen ,feesten , workshops en activiteiten . Ik wil graag door ontwikkelen, het product naar een hoger niveau brengen en de dienst magische bellenshow nog meer professionaliseren. Wie kan mij tips geven waar ik een investeerder kan vinden die overtuigd is van het magische effect van product en dienst. Of heb je een tip voor een samenwerking dan heel graag

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké