Jump to content

Glenn T

Junior
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • Gender
  Male
 • Country
  Nederland

Company info

 • Location
  Rotterdam
 1. Wij zijn dealer voor de Benelux met een grote voorraad hier. Wat inhoud dat wij de enige zijn die in 1 dag leveren voor een hele scherpe prijs. Zoals ik hiervoor ook al vermelde over bv Gearbest.. Je besteld iets in het buitenland van boven de €22,00,- wat inhoud dat je invoerrechten enz moet betalen. Uiteindelijk ben je duurder uit.
 2. Espen, Vind het een vreemde vergelijking.. heb je gekeken naar de levertijden op Gearbest? Weet je ook dat je invoerrechten moet betalen als je tas aankomt in Nederland? Wij leveren in 1 dag.. Heb je enig idee van transportkosten / invoerrechten / inklaringskosten / warehouse kosten / btw enz? Totaal geen vergelijking dus..
 3. Bedankt voor snelle reactie. Ik ga gelijk een nieuw topic aanmaken. Groetjes, Glenn T
 4. Beste Highio, Bedankt voor je feedback. We hebben voor meerdere landen de domeinnamen geregistreerd, waaronder ook .co.uk. Hier willen we onze Engelstalige klanten naar toe door verwijzen door middel van bijvoorbeeld een aantal vlaggen van landen rechtsboven op de pagina. Wat bedoel je precies met een site check ? Die 30% hebben we meer neergezet om klanten over te halen. De prijs die wij er nu voor vragen is de vaste verkoopprijs. Met vriendelijke groet, Glenn T
 5. Bedankt voor bericht. Klopt, hier zijn we inderdaad mee bezig en zal in de loop van volgende week toegevoegd worden aan onze webshop. P.S bedankt voor je compliment.
 6. Bedankt. Ga het direct navragen. Topic kan gesloten worden. Groetjes
 7. Beste Higherlevel leden, Ik weet niet of dit de juiste plek is voor deze vraag. ( zo niet hoor ik het graag ) Is er iemand hier die verstand heeft van het opzetten van een Amazon account? Of eventueel iemand kan aanbevelen? Bedankt alvast. Groetjes, Glenn T.
 8. Bedankt voor antwoord! Ik ben deze lijsten ook zeker tegen gekomen, alleen hoe zorg ik ervoor dat ik erop vermeldt word? Startpagina zal ik zeker is naar gaan kijken. Nee wij zullen ook zeker niet zomaar met iedereen in zee gaan. We willen de prijs voor iedereen hetzelfde houden.
 9. Ben al een tijdje via Google aan het zoeken, echter kom ik alleen het volgende tegen: - informatie over dropshipping - forums ( veelal oude berichten ) - andere dropshipping leveranciers ( oberloo enz. ) Op de forums die er iets mee te maken hebben is het niet toegestaan reclame te maken voor je bedrijf. Een echte plek waar dropship leveranciers en webwinkel eigenaren ( met intresse in dropshipping ) samen komen is er volgens mij niet echt.
 10. Bedankt voor je snelle antwoord. Het is de bedoeling dat wij gaan leveren aan de klanten van andere webshops. Wij zoeken een platform, waar webshop eigenaren op zoek gaan naar een leverancier, die dropshipping voor hun kan verzorgen. Groetjes, Glenn
 11. Zoals de titel al zegt.. Iemand enig idee waar je je zou kunnen aanmelden / inschrijven als dropship leverancier ? Groetjes, Glenn T
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept