Jump to content

PRN

Newbee
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Dit is een vraag die ik mezelf ook vaak heb gesteld! Van het ene probleem komt altijd een ander probleem, maar in dit geval zijn deze makkelijk op te lossen en vallen de problemen in het niet tov de voordelen.
  2. Iedereen ontzettend bedankt voor de reacties, ik heb ze allemaal gelezen en er zaten zeker bruikbare tips tussen! Momenteel ben ik druk bezig om de technische haalbaarheid te toetsen. Zodra ik hier meer over weet en ik jullie inhoudelijk ook meer kan vertellen dan zijn jullie de eerste! Overigens zijn bruikbare tips nog steeds erg welkom, dit was even een korte update...
  3. Beste Roel, Bedankt voor je tips, hier kan ik al iets meer mee :)!
  4. Beste Highio, Ik snap dat de info die ik geef niet veelzeggend is en dat het voor nu lastig om daar direct iets nuttigs over te zeggen. Toch is mijn vraag een zeer praktische, want wat zijn logische vervolgstappen? Moet ik een eigen bedrijf opzetten en het product zelf vermarkten door het te verkopen aan banken ed. Of is het hebben van een idee al voldoende, daar octrooi op aan te vragen en dan alleen het idee te verkopen in hoeverre dat mogelijk is. Ik hoop dat mijn hulpvraag nu iets duidelijker is.
  5. Na mijn vakantie in Rome met mijn vriendin liepen wij tegen een probleem waarvan ik er heilig van overtuigd ben dat een ieder onder ons daar al eens mee te maken heeft gehad. Dit idee wil ik uitwerken maar om dit te ondersteunen weet ik niet bij welke partijen ik het beste aan kan kloppen en hoe ik het van de grond krijg. Momenteel ben ik bezig met het aanvragen van octrooi op mijn idee maar ik twijfel of dit voldoende is om mijn idee te beschermen. Mijn advocaat is bezig alles juridisch dicht te timmeren dus so far, so good. Echter weet ik niet waar ik het beste terecht kan om dit idee te vermarkten, moet ik daarvoor zelf een bedrijf uitbouwen, het idee zelf uitwerken en ontwikkelen en het product verkopen. Of kan ik het beste mijn idee direct verkopen aan partijen voor een bepaald bedrag dat zij met hun slagkracht op het gebied van IT en Marketingbudgetten en mijn idee zelf op de markt uitbrengen. Ik vraag me af of dit mogelijk is en zo ja, wat hier de voor en nadelen van zijn. Zelf ben ik vastbesloten hier iets van te maken maar weet niet zo goed waar ik moet beginnen. Stel dat ik zelf een bedrijf op zou zetten, waar kan en moet ik dan beginnen? Google geeft geen directe antwoorden op die vraag helaas, wellicht dat iemand hier mij op het juiste pad kan brengen. Overigens ben ik erg benieuwd bij welke managers ik het beste terecht kan van partijen waar mijn idee relevant voor is, zijn dat inkoopmanagers bijvoorbeeld? Ik zie alle tips graag tegemoet! En bij voorbaat dank hiervoor!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept