Jump to content

djjaap

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Company info

  • Location
    Wolphaartsdijk
  1. Bedankt allemaal voor deze snelle reactie’s vol met waarde op ons bericht Compleet mee eens en heb de vraag eigelijk nog te algemeen gesteld en zal later terugkomen met een specifieker aanpak punt. Door moderne online marketingen toe te passen en op deze manier goed vindbaar te zijn. Tegen argument is natuurlijk wel , Interesse van een klant is mooi maar en een daadwerkelijke aanschaf van een dienst/product is belangrijker. Daarom is zoals Norbert zegt de annuleringsverzekering een belangrijk onderdeel om zo de klant een veilig gevoel te geven tijdens het boeken van een reis. Onze eerste prioriteit op dit moment is het vinden van een jurist die hier verdere uitleg over kan geven. Thx!!
  2. Hi leden Van HigherLevel! Allereerst bedankt voor het lezen van deze post :) Samen met mijn zaken partner ben ik een online reisbureau aan het opzetten. Ons reisbureau focussed zich op betaalbare avontuurlijke vakanties in Oost Europa. We zijn op dit idee gekomen tijdens onze ervaring met een outdoor vereniging in Nis Servië. Het bedrijf organiseert meerdaagse outdoor tochten. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een Jeep safari, Outdoor schietbaan, Bergbeklimmen en raften. Omdat toerisme toeneemt in deze landen en de prijzen nog steeds een stuk lager liggen dan in west europa, kunnen we deze reizen voor een lage prijs aanbieden. Het plan is om deze meivakantie de eerste testgroepen ( Vrienden/kennissen) deze tochten te laten uitvoeren en zo nodig aanpassingen te maken waar nodig. Zaken zoals aansluiten bij de SGR, zijn naar mijn idee nodig als je pakketreizen aanbied inclusief vlucht. Ook zullen we voor onze vluchten moeten gaan samenwerken met een vlucht consolidator zoals “Airtrade.com”. Zoals jullie misschien al merken zijn wij nog jonge startende ondernemers met weinig ervaring in deze branche. Daarom vragen wij ons af aan welke zaken we allemaal moeten denken en wie hierbij ons kan begeleiden? We kijken uit naar de reactie op dit forum. P.S (Een sterk compleet ondernemers plan is erg belangrijk en dit kan op verzoek gedeeld worden)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept