Ga naar inhoud

JimmynoQ

Junior
  • Aantal berichten

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Karma

0
  1. Oke bedankt! Heb een advertentie geplaatst.
  2. Thnx! Andere nog tips? Het hoeft niet per se een forum te zijn die gericht is voor het ondernemen op het internet.
  3. Hallo! We zoeken een ondernemer die vol gas wilt en kan gaan voor het project pedicure(punt)nl. De website bestaat +/- 10 jaar en behaald op het moment 500.000/600.000 bezoekers per jaar. Het project staat in principe nu met de juiste inspanning in een startpositie om er direct een boterham aan te kunnen verdienen en heeft de potentie om verder te kunnen groeien. Denk jij dat je geschikt bent? Stuur dan een mailtje naar mail@noq.nl met je motivatie en eventueel plan, geef duidelijk aan waarom jij een goede keuze bent. Heb je al ervaring? Stuur dan ook voorbeelden mee. Indien er van onze kant interesse is om met je samen te werken, zullen we een face to face gesprek inplannen om de mogelijkheden verder uit te werken.
  4. Hallo! Ik heb een internet project wat goed loopt, maar door gebrek aan tijd is dit project op de plank komen te liggen. Ik ben voor dit project zoekende naar een ervaren ondernemer die zn schouders eronder wilt zetten om hier een groter succes van te maken. Weet iemand een platform waar ik dit kan promoten?

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké