Ga naar inhoud

Meyve_

Newbee
 • Aantal berichten

  2
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

0

Registratie

 • Hoe heb je ons gevonden:
  zoekmachine
 • Jij bent:
  student
 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  < 18
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  financiering
  ondernemingsplannen
  juridische en fiscale zaken
  Financiën / administratie en credit management
  innovatief ondernemen
  internationaal ondernemen
  expert advies
  columns en algemene informatie

Visie op

 • Ik zoek mensen die
  Verstand hebben van importeren en hoe het werkt met verkopen van de geimporteerde producten.
 1. Meyve_

  Hoe vind je klanten als je startende groothandelaar

  Goedenavond en bedankt voor de berichten Op dit moment ben ik aan het orienteren in welke richting ik wil. Ik dacht meer aan Oosterse meubelen of Oosterse tapijten alleen. Hier in Nederland hebben wij verschillende etniciteiten en zijn er niet veel bedrijven die zich hebben gericht op het Oosterse cultuur. Ik wil een eigen winkel in het Noorden die Oosterse meubelen of tapijten verkoopt. Hiernaast wil ik een groothandel in niche producten die ik importeer vanuit een ander land. Er zijn bijvoorbeeld landen in het Oosten van Europa die betere producten produceren vergeleken met China bijvoorbeeld. Hoe kunnen grote bedrijven kiezen voor mijn product ? Of hebben grote bedrijven geen interesse omdat zij inkopen doen bij de fabrikant? En hoe krijg je een niche product bijvoorbeeld onder de aandacht ? Ik hoop dat ik verder geholpen kan worden, want ik wil echt heel erg veel leren.
 2. In de toekomst wil ik een groothandel starten waarvan ik de producten importeer. Het zal gaan in de richting van meubels, badkamer artikelen, bouw artikelen, lampen. Hoe zal ik mijn klanten vinden? Hoe kan ik er voor zorgen dat een woonboulevard mijn producten inkoopt ?

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké