Ga naar inhoud

Victoria26

Newbee
 • Aantal berichten

  2
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

1

Persoonlijke info

Registratie

 • Hoe heb je ons gevonden:
  zoekmachine
 • Jij bent:
  anders
 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  46-50
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  financiering
  ondernemingsplannen
  internationaal ondernemen
 1. Goede avond, ik dank jullie hartelijk voor jullie reacties. Daar kan ik opmaken dat mijn doel heel moeilijk te bereiken is. Meest voor mij haalbaarde vind ik het advies van Hans waar ik met mijn idee op Social Media veel populeriteit kan scoren. Hopelijk lukt het mij daar iemand te ïnteresseren en krijg ik nodige steun. Ik hoef ook geen bekendheid of voordeel, maar het zou fijn zijn. Mijn doel is dat mijn product het onaangename van veel mensen in dagelijks leven weg kan nemen of verlichten. Ik ga er alles aan doen, om het product op de markt te introduceren, zodat iedereen daar dankbaar en dagelijks gebruik van kan maken. M.v.g. Victoria
 2. Hallo, ik heb geen technische achtergrond, maar ik heb een leuk idee om een product op de Nederlandse markt neer te zetten. Ik kwam vanavond toevallig op het idee en ik heb op internet niets dergelijks gevonden, waar het op lijkt. De productie kosten daarvan zullen allemaal reuze meevallen. Ik ben zeker van overtuigd dat veel Nederlandse mensen het idee niet eens gek zullen vinden en dat er veel vraag naar komt. Ik kan moeilijk alleen mijn doel realiseren, gezien ik verder geen middelen of kennis heb. Kan ik bijvoorbeeld met een fabricant tot een deal komen, dat mijn idee op hun kosten gerealiseert wordt, en dat ik patenthouder wordt. Ik hoef hier persoonlijk geen voordeel uithalen maar ik wil niet dat iemand anders mee vandoor gaat. Wat mij betreft mag het product geproduceert en verkocht worden, en dat ik de uitvinder ben. Hoe gaat zoiets in zijn werk.

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké