Jump to content

Luukvm

Newbee
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Register

 • How did you find us:
  zoekmachine
 • You are:
  ondernemer
 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  ondernemingsplannen
  juridische en fiscale zaken
  Financiën / administratie en credit management
  innovatief ondernemen
  internationaal ondernemen
 1. Hoi TwaBla, De producent mag nog wel versies maken voor andere markten. Onze originele positionering is inderdaad internationaal gericht en is dat ook nog steeds wel, het is ook niet dat wij hier vanaf gestapt zijn. Ook de groei mogelijkheden via gaming platforms/community's en Amazon zijn nog steeds iets waar wij mij bezig zijn (ik studeer nog full-time dus soms gaat het wat minder snel dan ik gewild had). Dit topic was meer gericht op hoe de weg van groothandelaren aanpakken en daar meer informatie over in winnen. Want enkel mails sturen naar het algemeen contactadres zet uiteraard geen zoden aan de dijk. Daarom word je reactie ook zeer gewaardeerd want verschillende invalshoeken leiden tot verschillende ideeen. We zijn inderdaad begonnen met de bouw van de site in 2017 maar zijn half 2018 pas begonnen met verkoop omdat we met de site begonnen waren onder het ontwikkelingsproces van het toetsenbord. Ik heb van de week de site geüpdatet, maar ik zie dat ik de de datum in de footer helemaal vergeten ben! Ik ga je contacten en links even bekijken, bedankt TwaBla!
 2. Ja, de US en UK markten zijn een stuk makkelijker haalbaar, we zijn alleen nog even aan het kijken hoe we precies de verzending willen doen. De UK hebben we af en toe wat bestellingen van omdat wij daar een game team sponsoren. De US zijn we over aan het nadenken, maar dan moeten we wel een voorraad daar hebben ivm verzending, Amazon geeft hier opties voor. Gelukkig is het toetsenbord al wel gecertificeerd voor verkoop daar. We zijn er mee bezig dus! Maar dat is ongeveer het zelfde principe als Bol.com en we willen verkoopkanalen dus ook graag uitbreiden via andere wegen, vandaar mijn vraag. Echter heb ik hier al wat inspiratie opgedaan voor vervolg stappen.
 3. Hoi Highio, Ik weet eigenlijk ook niet precies waarom ik in eerste instantie het product niet heb benoemt, het gaat om een mechanische toetsenbord. Dit soort toetsenborden worden veel gebruikt door gamers en zijn in het algemeen duurder in de aanschaf vanwege de schakelingen die in het toetsenbord verborgen zitten. De instap modellen van welbekende merken gaan al gemakkelijk richting de 100 euro waarbij wij op 69 euro zitten. Hier het Bol.com linkje voor de geïnteresseerde, je kunt ook kijken op Silvox.net :) Wij leggen op het moment de focus voornamelijk op de Benelux, dit omdat toetsenbord layouts vaak verschillen per land en wij op het moment enkel de QWERTY US versie op voorraad hebben. In Duitsland gebruiken ze bijvoorbeeld QWERTZ toetsenborden met een ringel-s en in Frankrijk word er vooral gebruik gemaakt van AZERTY toetsenborden. We willen uiteraard graag dat deze versies ook via ons verkrijgbaar zijn, maar dat word niet op korte termijn. Qua uitbreiding zijn wij we nu bezig met muismatten, het design is daar zo ongeveer van af. Voor de rest zijn we ook aan het tekenen gegaan voor een muis maar dat gaat een stukje langer duren ivm prototyping, keurmerken, enzovoorts. Bedankt voor het warme welkom op HL!
 4. Hoi Hans, bedankt voor je reactie! We hebben gelukkig al wel wat ideeen betreft het groeien van ons merk dus hopelijk word de interesseren dan groter. Hi Highio, Bedankt voor je reactie! Ik heb enkele groothandelaren gemaild via hun publiekelijk bekende mail, ik heb hier bij niet gebruik gemaakt van Linkedin, dat is misschien wel een goed idee om makkelijker bij de juiste persoon uit te komen. De reviews zijn allemaal van consumenten, al is het geen slecht plan enkele exemplaren naar "influenencers" op te sturen of bekende reviews op Tweakers. Ik ga daar even naar kijken. We hebben voornamelijk gebruik gemaakt van contact via de mail, echter lijkt het mij inderdaad wat handiger om te bellen om er wat meer vaart achter te zetten. Dat gaan we dan ook doen! Iedereen bedankt voor de reacties, ik heb al aardig wat nieuwe ideeen!
 5. Hoi iedereen! Mijn naam is Luuk en dit is mijn eerste bericht op Higherlevel! Ik heb een bedrijf dat zich specialiseert in computer accessoires voornamelijk voor gamers of intensieve gebruikers. De portfolio van het bedrijf bestaat momenteel uit één product en word momenteel verkocht via onze eigen website en Bol.com. Het product is een niet nieuw maar een betaalbare maar ook duurzame versie van een bestaande productgroep. Op bol.com schalen wij ons tussen grote merken zoals Logitech, Razer en Corsair en doen onze verkopen ook niet onder aan verschillende flagship modellen van genoemde merken (op Bol.com zelf). De reviews zijn ook zeer positief. Wij zijn er dus van overtuigd een goed product in handen te hebben, maar nu komt het moeilijke, hoe door te groeien? Wij zouden graag op sites zoals Alternate, Azerty en Coolblue komen echter hebben die allemaal leveranciers en groothandels waar ze hun producten vandaan halen. Ik zou dan ook graag in het assortiment van die groothandels komen. Maar hoe kom ik met zulke partijen in contact? De winstmarge die ik groothandelaren zowel als retailers kan bieden is zeer prima, echter zoals ik al zei hebben wij maar één product dus daarom zou het misschien minder interessant worden. Voor de duidelijkheid, dit gaat om een product dat ontwikkeld is samen met de fabrikant en waar wij met een merk omheen bouwen. Het is geen merkloze China in/verkoop handel. Ik heb enkele partijen gemaild maar tevergeefs, geen reactie helaas. Ik zou het heel erg waarderen om jullie mening qua aanpak hier over te horen, tips en/of opbouwden kritiek is ook altijd welkom! Dank jullie wel.

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept