Jump to content

Jan Zijm

Newbee
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • You are:
  anders
 • What age group do you belong to?
  41-45
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 1. ja, ik denk dat coaching is het juiste woord. Long story short, wil ik graag mooie dingen maken uit dingen die anders naar het afvalbrengpunt gaan. O.a. herstellen (verven) van oude meubelstukken, decoupage van flessen en potten en meer. ik wil graag beginnen online en bij lokale markten te verkopen. (geen vast verkooppunt). ik doe dit al meerdere jaren als hobby.
 2. Hoi Highio, Bedankt voor je bericht. ik zoek nu geen partner. Moet ik een partner zoeken? ik heb geen idee. :-) ik heb altijd banen gehad (in loondienst). Ik vind het dan moelijk om een ondernemer te worden. Mijn mogelijke vragen? wat is het beste rechtsvorm? waar kan ik best nerwerken? hoe en waar kan ik mijn zaak bekend gemaakt, enz.. Boeken en cursussen tonen altijd vershillende opties. Ik zou graag willen iemand ie me helpt onder deze opties te kiezen, vanwege wat ik kan doen. ik mis iemand die kan rechtwaardingen wat ik doe of probeer te doen. Ik be er niet zeker van wat ik in mijn b.plan schrijf. Ik heb gehoord over de Ambachtsacademie maar ik ben "te jong" :-) en ik moet me financieel ondersteunen, anderhalf jaar.
 3. Hoi alleemaal, ik ben nieuw hier. Ik ken de bureaucratie om een bedrijf te starten maar ik mis het gevoel voor de zaak. Ik zoek naar een begeleider. Iemand waarmee ik regelmatig kan ontmoeten om de verschillende aspecten van de zaak te kunnen bespreken (b.plan, marketing, website, hoe en waar te gaan voor netwerken, enz). ik heb geen recht op een BBZ. Ik woon in NHN (Den Helder). ik wil graag een eenmanzaak beginnen (ambachtelijke zaak). Is er een organisatie of stichting die het bovenstaande kan uitvoeren, die me kan helpen? Bedankt.

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept