Jump to content

arvindp

Junior
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • How did you find us:
  zoekmachine
 • Gender
  Man
 • Country
  Nederland
 • First name
  Arvind
 • Last name
  Parbhoe

Register

 • You are:
  ondernemer in spe
 • What age group do you belong to?
  ^25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  ondernemingsplannen
  Financiën / administratie en credit management
  innovatief ondernemen
  expert advies

Company info

 • Location
  Arnhem

Vision

 • I'm looking for people who
  willen praten over zaken waar ze tegen aan lopen in hun bedrijf.
 1. Inderdaad, het label staat voor mij ook niet vast. Ik ben in ieder geval blij dat ik serieus antwoord krijgt op mijn post.
 2. Het is de bedoeling dat twee of drie ondernemers met een soortgelijke hulpvraag of onderneming aan elkaar gelinkt worden, zodat zij elkaar kunnen helpen. De manier waarop zij contact met elkaar hebben ligt geheel aan hen. Excuses als ik niet geheel duidelijk ben geweest. Mijn motivatie is om ondernemers met elkaar te verbinden en op een persoonlijke en goedkope manier advies te krijgen. Daarbij kun je denken aan een start-up/jonge ondernemer die zich kan optrekken aan een ervaren ondernemer. Wellicht dat mijn idee eerder de jonge ondernemer aanspreekt dan de ervaren ondernemer?
 3. Bedankt voor uw waardevolle informatie! Als het gaat om inkijk in uw onderneming, zou u zich wel aansluiten bij een dergelijk platform als u zeker weet dat u geen "pottenkijkers" krijgt maar op een andere manier meerwaarde krijgt en kan bieden? Zoals bijv. over personeelszaken of toekomstplannen zoals u zelf aangeeft.
 4. Beste Hans, Hartelijk dank voor je reactie! Fijn dat je met mij meedenkt. De reden dat ik de vraagstelling zo heb geformuleerd is, dat ik ook op zoek ben naar persoonlijke antwoorden. Met jouw antwoord en de antwoorden van anderen kan ik mijn vragen weer aanscherpen en daarmee ook mijn businessplan.
 5. Beste Leden, Ik ben nieuw op dit forum, dus ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Arvind Parbhoe, 26 jaar jong en woon in Arnhem. Op dit moment ben ik bezig met het afronden van mijn studie Financial Services Management en heb de keuze gemaakt om na mijn studie voor mijzelf te beginnen. Ik ben van plan om een adviesbureau op te zetten voor ondernemers. Nu is dit idee niet super nieuw maar ik wil inzetten op een persoonlijk en creatieve aanpak. Ik wil het "informatiegat" dat zit tussen alle instanties opvullen met duidelijk en eenduidige informatie, daarnaast wil ik een open omgeving creeren waar ondernemers met elkaar kunnen sparren over allerlei onderwerpen. Een soort HigherLevel in het klein maar vooral gefocust op persoonlijk contact. Dit wil ik doen door een soort buddysysteem om te zetten waarbij ik ondernemers in mijn netwerk aan elkaar match zodat ze elkaar kunnen ondersteunen. Ik wil starten met ondernemers in mijn omgeving om vervolgens steeds uit te breiden en een grotere community te bouwen. Los van het verdienmodel wil ik graag een aantal dingen weten om mijn idee te valideren... Waar of bij wie haal je op dit moment je informatie vandaan omtrent het ondernemen (los van Higherlevel)? Zou je je aanmelden voor een dergelijk platform wetende dat je een collega-ondernemer inkijk in je onderneming geeft? Hoe ziet volgens jou een ideale gesprekspartner uit? Welke onderwerpen zou je met een eventuele sparringpartner bespreken? Ik heb nog heel veel vragen maar ik wil eerste hiermee beginnen. Voor het ontwikkelen van mijn businessplan nodig jullie graag uit om contact met mij te zoeken. Ik zie jullie reacties graag tegemoet!

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept