Jump to content

Georgina

Newbee
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • How did you find us:
  partner-site
 • Address
  De Clercqstraat 28, Veenendaal, Utrecht, 3904HS, Netherlands

Register

 • You are:
  ondernemer
 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  juridische en fiscale zaken
  expert advies
 1. Ja, alle informatie wordt inderdaad vermeld bij de barcode en de specificaties. Wat ik graag wil wetten is of we wettelijk verplicht zijn om de juiste productfoto (per model per doos) op de verpakking te zetten of we de 3 modellen samen mogen presenteren, als voorbeeld van het product, met eventueel een clausule of tekst waar we specificeren dat het product in de doos kan afwijken van de foto.
 2. Klopt! We hebben een EAN barcode per product en deze is te vinden aan de onderkant van de verpakking naast de productspecificaties. Het product wordt in een locatie ingepakt, daarna gaat het naar verschillende winkels, daar krijgt het een jasje. Zie voorbeeld: https://ibb.co/cwLdrm5 Elke winkel bestel verschillende modellen, dan hebben we bij winkel 01: model A, B en C, bij winkel 02: model A, C en D enzo (om een voorbeeld te geven). Daarom willen we één algemene versie hebben waar verschillende producten te zien zijn.
 3. Bedankt voor jouw reactie Daniel! In principe heeft elke verpakking een label aan de onderkant met een compleet overzicht van de productspecificaties. Om voor de consument duidelijker te maken wat er in de doos zit, willen we productfoto's op de verpakking zetten (bijvoorbeeld 3 modellen van het product samen). Omdat we aan de duurzame kant denken, willen we de verpakking zo algemeen mogelijk maken, zodat we niet verschillende verpakkingen (per model) moeten laten printen. De ruimte voor vinkjes is ook lastig, want de aanvraag van producten verandert regelmatig, dus ook de modellen en specificaties. We willen ook de extra tijd bij de productielijn en de risico op fouten met de streepjes voorkomen.
 4. Beste leden, Met betrekking tot het ontwerpen van een verpakking lopen we tegen het volgende aan: We willen bepaalde producten verkopen, die kunnen worden onderverdeeld in een bepaalde serie. Is het toegestaan om dan een algemene verpakking te maken, waarop verschillende producten worden afgebeeld? Of moeten we kiezen voor verschillende verpakkingen, waarbij voor elk model uit een serie in zijn eigen unieke verpakking wordt geleverd?. Ter verduidelijking: Het gaat om producten in de telecom. Alvast bedankt!
 5. Georgina

  Georgina

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept