Jump to content

dylandg

Newbee
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dylandg

  1. Dus het mixen en vervolgens zelf verkopen van de alcohol zou dus wel legaal zijn?
  2. Dat is natuurlijk het belangrijkste, maar ik heb er zelf wel vertrouwen in. Ik begin ook klein, wil eerst lokaal proberen te verkopen en dan op die demand in spelen. Ik heb online wel het bedrijf 24ice gevonden, zij verkopen cocktails maar dan als ijsjes. Zou dat niet vergelijkbaar zijn met mijn idee?
  3. Word een duur grapje per pakketje dan! Maar het zou wel moeten. Maar bedankt voor de info! Zou het wel legaal zijn om bijvoorbeeld drank van Bacardi te mixen en dan verkopen onder mijn eigen naam?
  4. Hey! Ik ben laatst op een idee gekomen voor een product, zonder te veel weg te geven; mixdrankjes verkopen. Nu leek het mij een mogelijk idee om te beginnen door dit online te verkopen. Aangezien er alcohol word verkocht vraag ik me wel een paar dingen af. Ik weet dat je voor sterke dranken een slijterij of horeca vergunning nodig hebt. Hoewel, deze drankjes vallen onder de 15%. Betekent dit dat ik ze gewoon zonder vergunningen kan verkopen via een webshop(gemaakt met bijvoorbeeld Wix of een ander webshop platform)? Of zou het misschien handiger zijn om mijn produten eerst a
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept