Jump to content

JPFlikweert

Junior
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • You are:
  ondernemer
 • What age group do you belong to?
  46-50
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Webwinkelcommunity

Company info

 • Location
  Kapelle
 • Phone number
  0646063288
 • Branch
  Webwinkel
 • Branch 2
  Detailhandel
 • Branch 3
  Zorg & welzijn
 • Website address

Vision

 • I'm looking for people who
  Ervaring hebben met SEO, die weten hoe je webshops het beste in de markt kunt zetten en die ervaring hebben met het vermarkten van voedingssupplementen.
 1. We hebben in de afgelopen maanden al een lettertype of 5 uitgeprobeerd. Met het huidige lettertype hebben we de beste reacties. Ik ben het met je eens dat dit niet het mooiste lettertype is maar het blijkt wel het beste te werken. Dat er geen aandacht en liefde in zit is dus pertinent niet juist! Dat zit er wel degelijk in. Het komt misschien doordat ik er al zo lang tegenaan kijk dat ik nagenoeg geen opening zie voor tekstaanpassingen. Je bent van harte welkom om eens een voorbeeld te geven met een aangepaste tekst. 🙂
 2. Helemaal met je eens, maar het is niet alleen Facebook, ook Google zit behoorlijk dwars. Het vreemde hieraan is dat de "grote jongens" wel adverteren met CBD. Volgens Google komt het "wel eens voor dat er een advertentie door glipt" Jaja...
 3. Het is ook geen geheim.... Het zijn gewoon twee afzonderlijke bedrijven met ieder een eigen identiteit. Biodream is veel meer een bedrijf dat ontwikkeld, verkoop aan de consument is geen hoofddoel, sterker nog, dat zal er langzaamaan helemaal uitgaan.
 4. @Benm Alle teksten die we gebruiken zijn KOAG/KAG goedgekeurd. Vandaar dat sommige zinnen echt niet lekker lopen maar dat is dan de formulering die is toegestaan. Dat hele gedoe met die teksten is ook één van de punten waar we mee zitten; Omdat de teksten door onze leveranciers worden aangeleverd hebben we veel duplicate content op de site staan. Dat is weer niet goed voor de ranking in Google. Maar de teksten aanpassen geeft een risico op overtredingen en idd hoge boetes. We zijn er nog wel druk mee doende om te kijken in hoeverre we kunnen herschrijven maar voor nu denk ik dat we het maar even laten voor wat het is. In zin als "Door de allicine bouwt het lichaam bijvoorbeeld meer weerstand op, ondersteunt het de hart- en bloedvaten, draagt het bij aan het immuunsysteem en verantwoord cholesterolgehalte." Ga ik hier iets in schuiven dan leg ik idd een claim op de Allicine en zeg ik niet meer dat het lichaam bijdraagt aan. Het is dus behoorlijk lastig om volgens de regels te opereren in dit vakgebied. Het enige product wat we hebben waar we wel claims mee mogen maken is de PrestoAambeienGel, dit is een geregistreerd medisch hulpmiddel. Facebook en ook Google vallen idd over het punt dat we ook CBD producten verkopen, dan is blijkbaar de hele site ineens besmet.... Vreemd, zeker als je ziet dat er in de US meer en meer staten zijn waar cannabis legaal is. Dan zou je verwachten dat CBD, waar geen of nagenoeg geen THC in zit zeker legaal zou moeten zijn. Bedankt voor je opmerkingen!
 5. JPFlikweert

  JPFlikweert

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept