Jump to content

wjs78-1

Junior
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  41-45
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing

Company info

  ccustomlangstring_privacy_message
 1. Never mind- de aardigheid is er hier wat mij betreft al snel vanaf. De reputatie van dergelijke Internetfora worden hier in korte tijd alweer snel bevestigd. Lekker onder een anonieme naam iets roepen zonder enige kennis van zaken te hebben. Zeker als je deze link in ogenschouw neemt: Veel plezier allemaal op dit forum, ik ben er alweer klaar mee. Fijne dag!
 2. Goeie inzichten, dank! Je zegt dat het momenteel 10% van je omzet genereert. Heb je dan niet het idee dat daar meer rek in zit? En ben je er van bewust dat het meer is dan alleen Google? Doe je ook iets met email? Social Media? Wat zijn je ervaringen daar in? Het hangt natuurlijk af van je product en doelgroep, maar mijn ervaring is dat vooral email veruit de krachtigste manier is om klanten te binden en te verleiden (veel) meer te laten kopen. Kun /wil je iets specifieker zijn in wat je op dat vlak onderneemt?
 3. Dank voor je reactie weer! Die 10% is zeker een mooie prestatie. Begrijp ik hieruit dat je dat vooral via Google hebt gerealiseerd? En wat is de achtergrond van je aversie tegen Social Media? Ik zie je punt tav weinig herhaalgebruik van je online doelgroep. Impliceert dit dat je voortdurend acquisitie moet doen (al dan niet via Google) voor nieuwe klanten in dit segment?
 4. Beste TwaBla, 1. Wat is precies de "Open Deur" waar je op doelt? Ik ben op zoek naar wat ondernemers hebben gedaan, wat hun ervaring daar mee is en wat ze verder nog willen leren. Wat is je probleem daar mee? 2. Wat weet je precies van de zeven stappen? Waar baseer je je, tamelijk gekleurde, mening op zonder dat ik je er iets over verteld hebt? Wellicht vergt iedere stap wel gedegen onderzoek, analyse en uitvoer? Of doet dat er niet toe om een mening te kunnen vormen? Als je het niets vindt, dan zou ik je aanbevelen om in deze discussie verder geen energie te steken. Lijkt me zonde van je tijd.
 5. Goeie inzichten, dank! Je zegt dat het momenteel 10% van je omzet genereert. Heb je dan niet het idee dat daar meer rek in zit? En ben je er van bewust dat het meer is dan alleen Google? Doe je ook iets met email? Social Media? Wat zijn je ervaringen daar in? Het hangt natuurlijk af van je product en doelgroep, maar mijn ervaring is dat vooral email veruit de krachtigste manier is om klanten te binden en te verleiden (veel) meer te laten kopen. Kun /wil je iets specifieker zijn in wat je op dat vlak onderneemt?
 6. Dank je Hans- marktonderzoek is wel hetgeen ik nu aan het doen ben, maar vooral door hier een hopelijk levendige discussie op te starten. Is dat wel ok?
 7. Dank voor je feedback. Ik beschouw mezelf met 15 jaar ervaring en louter werken voor A-merken niet bepaald een nep coach 😉 Positionering is één ding, het begrijpen waar de doelgroep echt behoefte aan heeft een ander. Ik ben nu vooral dat laatste gestalte aan het geven. Op basis daarvan ga ik aan de slag met positionering (stap 1 van het 7 stappen plan overigens maar dat terzijde).
 8. Beste ondernemers, Laat ik me allereerst even voorstellen ** naam en details op verzoek verwijderd ** Ik heb verschillende bedrijven gehad, maar ook veel freelance werk gedaan als consultant voor diverse multinationals. Allemaal op het vlak van online marketing en/of marketing communicatie. Nu ben ik me aan het orienteren op een volgende stap en ik ben benieuwd naar jullie ervaring op dit gebied. Ik wil een nieuwe propositie op de markt brengen, maar niet voordat ik meer begrijp van de beweegredenen / motivaties van ondernemers zoals hier verenigd (MKB / ZZPers). Ik heb door de jaren heen een proces van 7 stappen ontwikkeld, waarmee iedere ondernemer structureel meer online verkoop kan realiseren (of er mee kan gaan starten). Dat wil ik doorontwikkelen en aan de man brengen. Echter, in eerste instantie wil ik graag weten in hoeverre daar de focus op ligt of dat men dit simpelweg te veel 'gedoe' vindt en dat het goed gaat zoals het gaat. Kortom, mijn vraag aan eenieder hier is: hoe pak je je online marketing aan? Verkoop je daadwerkelijk (genoeg) van je dienst en/of product online en/of wil je dat graag verder uitbouwen? Wat zijn je ervaringen hier mee? Ik hoor graag jullie respons en ga met veel plezier de dialoog hier aan om meer te leren van jullie. Alvast dank voor de reacties! ** naam op verzoek verwijderd **
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept