Jump to content

Anna-Joline

Junior
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  maak een keuze
 • How did you find us:
  anders

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 1. ahhhh dank je wel ;) dit zorgt dat mijn enthousiasme blijft bij de opzet en vol vertrouwen toch door ga :)
 2. Dank je wel en mijn intentie was verder gewoon goed. Het is een concept waarbij ik graag feedback ontvang van MKB'ers / ZZP'ers. Het is een concept wat ik aan het uitwerken ben tot bedrijf en eventueel ideeën, waar andere juist hulp bij zoeken of wellicht een belang bij zouden hebben. Wat je zegt over dat excelleren en licht programmeren is inderdaad een gerichte ondersteuning, ter specificatie van wat ik eventueel kan gaan doen, dat sluit geen andere taken uit, heb ook de achtergrond van Directiesecretaresse / managementassistent, dus wellicht verklaart dit meer. Bij mij is het een basisopzet en wilde graag weten of derde belangstelling bij bepaalde werkzaamheden zouden hebben. Uiteraard ga ik zo ook andere forums lezen om wat wijzer te worden.
 3. Bij het starten van een bedrijf kijkt men juist naar wat de markt wilt. Deze site werd door de KVK genoemd en leek mij een juiste stap om nader inzicht in de markt te krijgen. Ik werk fulltime en ik ben net 2 weken bezig met het geheel, dus wat mijn netwerk oplevert gaan wij heel snel zien, . Deze site zag ik niet als netwerken, maar om inzicht te krijgen. Is miin "toekomstige" bedrijf. Een "bijbaan"? daarop is het antwoord vrij simpel "Nee, maar bij de opstart van iets, moet men ergens beginnen, wat ik in deze dus nu doe." Ik geef in deze een globale visie van ondersteuning mogelijkheden, maar specifieker werk ik heel graag met Excel waar mijn grootste passie ligt. Ik help graag andere, daar wij zij tegenaan lopen.
 4. Dit is idd zeker zo, ik wil dan ook geen taken uitsluiten, hoewel ik wel bepaalde specifieke kennis heb, ik probeer een beeld te vormen wat andere bedrijven zouden willen en deze reactie helpen bij de beeldvorming, dus bedankt
 5. Dank je wel voor de reactie. Ik heb het inderdaad ietwat globaal beschreven, daar ik de kennis en ervaring heb met programma's als Excel, VBA e.a. Ik wilde alleen niet alles uitsluiten en sta open voor ideeën. Deze reactie kan ik dan ook erg waarderen, daar dit wel meer duidelijkheid en inzicht geeft. Daarentegen herken ik zeker mbt liever geen taken uit handen geven, dat blijft vaak een lastig iets.
 6. Ik ben heel benieuwd hoe andere hier tegenover staan. Is er vraag naar en belangstelling bij?
 7. Goedenavond, Ik ben met mijn eigen bedrijf gestart als Virtual Assistent en nu ben ik erg benieuwd hoe andere bedrijven hier tegenover staan. Eventueel tips, wat toekomstige klanten van mij mogen verwachten? Of er interesse ligt in dit soort werk. Het is vergelijkbaar met een PA / secretaresse, maar dan virtueel, dus op afstand. Hierbij kan men denken aan facturen opmaken, Word, Excel, Access, Social Media. Ik ben erg benieuwd naar jullie mening en alvast heel erg bedankt. Met vriendelijke groet Joline
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept