Jump to content

dylanm

Newbee
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Man
 • Country
  Nederland
 • First name
  Dylan
 • Last name
  Molendijk
 • How did you find us:
  anders

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  financiering
  ondernemingsplannen
  juridische en fiscale zaken
  innovatief ondernemen
  internationaal ondernemen
  expert advies
  columns en algemene informatie
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Ondernemersplein

Company info

 • Location
  Nederland
 1. Bedankt voor uw mail, ik zal me hierin gaan verdiepen!
 2. Bedankt voor je reactie, dit heb ik echter nog niet verwerkt in mijn businessplan. Het hele ondernemen is voor mij nog redelijk nieuw, en probeer zo veel mogelijk te leren, en daarom stel ik jullie kennis zeer op prijs.
 3. Dankjewel voor het reactie, ik zal me hier even in gaan verdiepen!
 4. Dat het op papier al uitgewerkt staat en dat een dergelijk design er al wel is maar dat het omzetten naar een prototype nog niet gebeurt is. Gaat het om iets digitaal of fysiek? Fysiek Dat zal inderdaad gaan om een misvatting, heb voordat ik dit forum aanschreef veel onderzoek gedaan naar de verschillende mogelijkheden als het op prototype werk aankomt, en zag heel veel negatieve reacties erop. Er is wel spraken van een prototype als design, maar nog niet als product. Ik denk dat ik duidelijker had moeten omschrijven wat de vraag nou precies is, namelijk waar kan ik mijn idee "design" uit laten werken tot een prototype. Hier heb je zeker een punt, ik wil je sowieso bedanken voor je feedback en reactie.
 5. Hallo allemaal, Ik loop al een tijdje met een vraag rond en ik hoop dat misschien één van jullie hier misschien ervaring/kennis in heeft en mogelijk antwoord te kunnen geven op de vragen die ik heb. Ik hoop namelijk al een tijdje rond met een goed idee en heb dit dan ook al in een business plan uitgewerkt, ik weet wat mijn doelgroep wilt en wat de mogelijkheden zijn en wat de mogelijke inkomsten en uitgaven zullen zijn van dit project. Het idee op papier zetten en het nodige onderzoek doen is dus niet het probleem, echter ben ik totaal niet creatief of visueel ingesteld wat mij brengt tot het probleem dat mijn idee op papier goed geregeld is maar visueel nog niet bestaat. Nu voelen jullie misschien de vraag al aankomen, maar wat of waar kan ik het beste terecht als ik van mijn idee op papier naar een visueel prototype wil gaan. Zijn er mogelijke instanties, die hier advies in kunnen verlenen of zijn er bedrijven die mogelijk in samenwerking prototypes samenstellen. Ik ben tot heden nogal terughoudend geweest als het daar op aankomt, omdat ik bang ben dat mogelijke bedrijven er vandoor gaan met mijn idee. Ik hoop dat jullie mogelijk met nieuwe inzichten komen waardoor ik toch die laatste stap mogelijk zou kunnen maken om zo mijn idee de wereld in te helpen. Alvast bedankt, Dylan
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept