Jump to content

jvdh0111

Newbee
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

  • You are:
    ondernemer in spe
  1. Even een idee delen. In mijn woonplaats is een bedrijfspand op een A locatie vrijkomen. Nu zit ik al een tijdje met het idee om het roer om te gooien en een eigen onderneming te starten. Het vrijgekomen pand is in mijn ogen ideaal voor een cafetaria en lunchroom. Na een korte concurrentenanalyse heb ik al snel ontdekt dat er wel vraag naar is. In het dorp zit een kleine snackbar waar steeds minder mensen tevreden over zijn. Hierdoor hoor ik al steeds meer mensen een paar dorpen verder rijden om daar hun snacks op te halen. De motivatie heb ik. Het lijkt mij geweldig om een eigen cafetaria te hebben. Ook heb ik investeerders die er geld in willen steken. Ik heb alleen nog nooit een eigen onderneming gehad omdat ik nog erg jong ben (18jr). Ik kom uit een hele andere branche dus horeca is ook nog redelijk nieuw voor mij. Mijn vraag is dus: Hebben jullie tips voor mij over hoe ik dit goed kan aanpakken? En wat komt er allemaal bij kijken waar je in eerste instantie helemaal niet over nadenkt?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept