Jump to content

MareGhislaine

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

  • You are:
    student
  1. Hallo! Wij zijn twee studenten van de Hogeschool Utrecht en zitten in ons tweede jaar van Creative Business. Tijdens onze studie hebben wij een nieuw product bedacht en hebben dit gepitcht voor meerdere ondernemers. Wij willen hier een serieuze onderneming van maken. We hebben hier veel positieve reacties hier op gehad, onderanderen van UtrechtInc. Wij zijn opzoek naar een ondernemer die ons een handje kan helpen, en ervaring heeft met het opzetten van producten. De ondernemers die wij voornamelijk hebben gesproken, hadden voornamelijk ervaring met het ondernemen in services. Ben jij of ken jij iemand die ons wat nuttige informatie kan geven, of heb jij ervaring in de schoenen branche? Reageer dan hieronder of stuur een mailtje naar mare.slippens@student.hu.nl ! Alvast bedankt!
  2. Hallo! Wij zijn twee studenten van de Hogeschool Utrecht en zitten in ons tweede jaar van Creative Business. Tijdens onze studie hebben wij een nieuw product bedacht en hebben dit gepitcht voor meerdere ondernemers. We hebben hier veel positieve reacties hier op gehad, onderanderen van UtrechtInc. Wij zijn opzoek naar een ondernemer die ons een handje kan helpen, en ervaring heeft met het opzetten van producten. De ondernemers die wij voornamelijk hebben gesproken, hadden voornamelijk ervaring met het ondernemen in services. Ben jij of ken jij iemand die ons wat nuttige informatie kan geven, of heb jij ervaring in de schoenen branche? Reageer dan hieronder of stuur een mailtje naar ! Alvast bedankt!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept