Jump to content

knlrs_2020

Newbee
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

  • You are:
    ondernemer in spe
  1. Dank voor de reacties! @Richard Theuws: ik zoek alleen iemand om prototype mee uit te werken. Het is qua design en productie net wat ingewikkelder dan alleen een bord met pionnen. Ik ben zelfs nog in dubio welke materialen ik wil gebruiken: hard karton of misschien licht hout? Aangezien ik geen expert ben in deze productie, zoek ik iemand met die expertise.
  2. Hallo allen, Naast m'n werk ben ik al een jaar bezig met het ontwikkelen van een innovatief spel voor kinderen. Inmiddels is het helemaal uitgedacht en vorm gegeven, maar ben ik op zoek naar partijen met wie ik een prototype kan ontwikkelen. Ik zoek dus een partij met ervaring in material keuze, ervaring met het printen op de gekozen materialen en het samenstellen van alle onderdelen tot we het complete spel hebben ontwikkeld zodat we kunnen gaan testen. Budget is reeds beschikbaar. Hebben jullie tips met wie ik de volgende stap kan gaan zetten? Alvast enorm bedankt!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept