Jump to content

Joost85

Newbee
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer

Recent activities

 1. Joost85

  Verjaring IB

  Bedankt voor je reactie en je advies. Ik heb direct een pro forma bezwaar ingediend, inhoudelijk bezwaar wordt pas ingediend na afronding onderzoek.
 2. Joost85

  Verjaring IB

  Bedankt voor je reactie! Klopt, maar dat geldt dan volgens mij niet voor inkomstenbelasting. Zie website BLD, t/m 31-12-2020 kan verzoek tot ambtshalve vermindering ingediend worden voor jaar 2015. https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/bezwaar-en-beroep/content/te-laat-voor-bezwaar-wat-nu Komt er dan op neer dat je aangifte kunt wijzigen, maar weet zoals gezegd het exacte bedrag nog niet. Heb wederom geprobeerd bij BLD, wordt morgen teruggebeld hierover, hopelijk dan meer duidelijkheid. Als iemand in tussentijd tips heeft hoor ik het graag.
 3. Joost85

  Verjaring IB

  Hallo allen, Ik zit met een vraagstuk dat ik graag aan jullie wil voorleggen als een soort second opinion. Bij voorbaat excuus voor het lange verhaal. Korte achtergrond informatie: In de afgelopen jaren ben ik zzp’er geweest en de Belastingdienst heeft in 2020 besloten een boekenonderzoek uit te voeren inzake de aanvaardbaarheid van de omzetbelasting 2015. Het onderzoek kon niet meer in 2020 afgerond worden en om verjaring te voorkomen is onlangs alvast een geschatte naheffing opgelegd. Het is echter al duidelijk dat de naheffing nog herzien gaat worden, omdat er e
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept