Jump to content

AhGinger

Newbee
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Company info

 • Location
  Zaandam

Vision

 • I'm looking for people who
  Can help me with belasting related answers
 1. Bedankt voor het verwelkomen, ik heb het meteen aangepast. Nooit geweten. Top
 2. bedankt voor je informatie. zeer handig. Het gaat meer om eigen product die zij wilt verkopen in eu dus inderdaad ik ga de links goed doornemen. Er bestaan importeurs maar omdat haar producten nieuw zijn, moet ik ze direct benaderen dan? Dacht meer aan verkoop via het internet. er zit degelijk winst in Natural Hair producten.
 3. Goedemorgen, Mijn kennis in de VS is onlangs begonnen met eigen producten maken voor ‘Natural hair’ waaronder shampoo, gel, conditioner etc. Dit wordt zelf gemaakt, ingrediënten zijn 100% natuurlijk en vegetarisch. Nu heb ik interesse in het importeren van deze producten en vraag mij af waaraan ik moet voldoen om dit te kunnen? ik heb namelijk een eenmanszaak en verkoop sport en vrijetijdskleding; totaal andere producten dan zoals geregistreerd bij de KVK. Omdat ik graag als distributeur aan de slag wil, moet ik opnieuw registeren bij de KVK en hoe zit het met he
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept