Jump to content

KarelHuijgen

Newbee
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

 • Location
  Kampen

Vision

 • I'm looking for people who
  Mij kunnen helpen met mijn verkoop op Bol.com
 1. De twee opties die dus overblijven zijn: Op een één of andere manier toch nog een verzekering vinden of een importeur vinden die bereid is om de aansprakelijkheid op zich te nemen. Aan wat voor volumes moet ik denken als ik voor de 2e optie ga? Honderden opladers? Duizenden misschien? Hoe check ik trouwens of een testbedrijf een officiële ‘notities body’ is? Ik kan LST labs namelijk nergens vinden in het officiële register.
 2. Is het een goed idee om een contract met de Chinese leverancier op te stellen waarin staat dat, in geval van schade, hij de aansprakelijkheid op zich neemt? Wat gebeurt er bijvoorbeeld als dat bedrijf opgeheven wordt of failliet gaat?
 3. Ik heb het geprobeerd bij de Vereende, maar ze willen er helaas niet aan beginnen. Kunt u mij vertellen hoe ik een importeur vindt die de aansprakelijkheid op zich wil nemen?
 4. Ik heb op Alibaba.com 50 opladers met mijn eigen logo besteld. Nu wil ik deze gaan verkopen op Bol.com. Hiervoor heb ik een aansprakelijkheidsverzekering nodig. Het lukt mij echter nog niet om een verzekeraar te vinden die mij zo'n verzekering wil leveren, omdat mijn producten uit China komen. Ze hebben wel een CE-certificaat, uitgegeven door Shenzen LST Technology, waarvan de website niet (meer) te vinden is. Hoe vind ik een goede productaansprakelijkheidsverzekering? Moet ik daarnaast ook nog een test laten uitvoeren door een Notified Body? Zo ja, welke is dan het meest geschikt voor een kle
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept