Jump to content

RaimondT

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

  • You are:
    ondernemer in spe
  1. Dank voor je bericht. Ik bedoel inderdaad dat ik tijdens de BTW teruggave van mijn panelen op mijn vorige woning gebruik heb gemaakt van de KOR. Op dit moment ben ik nog steeds voor de KOR geregistreerd. Bij de verkoop van mijn oude woning zijn inderdaad ook mijn panelen meeverkocht. Begrijp ik goed ik goed dat ik me dus afmelden voor de KOR en bij de aanschaf van mijn nieuwe panelen weer opnieuw moet registeren. Ik heb gelezen dat dit pas weer na 3 jaar mag. En wat zou ik dan eventueel met de fiscus af moeten rekenen wanneer ik mij afmeld voor de KOR?
  2. Ik heb in 2019 zonnepanelen laten plaatsen en de BTW hiervan terugontvangen. Inmiddels ben ik in 2020 verhuisd en wil ik (in 2021) opnieuw zonnepanelen laten plaatsen. Kan ik de BTW hiervan opnieuw terugvragen aan de Belastingdienst? Ik ben op dit moment nog geregistreerd als klein ondernemer.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept