Jump to content

PrimusCasa

Junior
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  innovatief ondernemen

Company info

Recent activities

 1. Dank je Ben. Zoals eerder gezegd ben ik nu mijn voorraad aan het opbouwen en zijn er een aantal producten onderweg naar mij. Ik heb op de website nu de status van die producten veranderd van 'uitverkocht' naar 'beschikbaar via nabestelling'. Is mogelijk wat realistischer kijkend naar de situatie. De site ziet er in ieder geval nu wat beter uit ;)
 2. Dank je. Het is inderdaad lastig om in te schatten hoeveel voorraad je moet aanhouden. Het is een concurrende markt en mijn streven is om onderscheiden dmv prijs en levertijd. Ik probeer tussen de 5 en 15 artikelen in voorraad te houden om een levertijd te garanderen van <24 uur. Wat is jullie advies hierover?
 3. Dank jullie wel voor alle uitgebreide antwoorden. Ik kan hier zeker iets mee en zal mij de komende tijd gaan focussen op meer content schrijven en reviews maken van producten ter ondersteuning van het aanbod. Op dit moment zit ik nog in de fase om voorraad aan te leggen de meeste van de 'uitverkochte' producten zijn in bestelling en worden de komende weken geleverd.
 4. Hi Marco, Goede reactie en ik ben het helemaal met je eens. Het lastige is op dit moment nog de resources en de tijd die daarin gaat zitten, maar ik wil hier zeker mee aan de slag gaan als het balletje wat gaat rollen.
 5. Hi Bert, Dank je wel voor je feedback. Ik ben nog aan het uitzoeken wat ik doe met de 'main header' en welke afbeeldingen en tekst daar komt te staan. En ik vermoed dat je met een laptop met een kleiner scherm naar de website kijkt. Ik ga je feedback zeker verwerken.
 6. Yes! Na een maand geleden besloten te hebben een webshop op te zetten voor domotica-producten, druppelen de bestellingen binnen. Het meeste nog wel via Bol.com maar de komende tijd ga ik mijn best doen meer bezoekers naar de website te trekken. Het is nog steeds veel werk om alles goed bij te houden en ervoor te zorgen dat er voorraad opgebouwd wordt, maar de bestellingen geven een boost dat het de goede kant op gaat.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept