Jump to content

Longrun

Newbee
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe

Company info

 • Location
  Breda

Recent activities

 1. Hoi Ijsbrand, Had inderdaad daar je berichten ook gelezen, nu toegevoegd op Linkedin! Ik stuur je pm zodra je geaccepteerd hebt :-). Update: Vrijdag inschrijving Kvk!
 2. Bedankt voor jullie onderbouwde reacties, ik zal actief zijn in de regio Breda. Verder zal ik ook voordat ik op gesprek ga mijn “verkoop argumenten” / sterke punten voorbereiden om deze goed te kunnen toelichten en onderbouwen. Het idee is om mijn diensten op uurbasis te verlenen.
 3. Bedankt voor je bericht, deze had ik inderdaad al gelezen. Uitgaande van dat topic zou je denken dat er genoeg werk is, maar ik ben benieuwd of dit ook voor de machinebouw tak geldt.
 4. Goedendag, ik ben van plan om op zeer korte termijn te beginnen als 3D mechanical engineering tekenaar. Ik heb dit jaren lang gedaan als engineer en project engineer en wil hier graag weer terug naartoe maar dan als zelfstandige. Mijn grootste zorg is dat hier niet genoeg vraag naar is, en ik kan het antwoord niet vinden. Ik zal actief bedrijven gaan benaderen (waaronder contacten uit het verleden) hiervoor maar ik zou een mening van mede forumleden die actief zijn in deze branche erg waarderen alvorens ik dit ga doen. Dus, is in de machinebouw genoeg werk hierin te vinden? Ik zal met een inventor licentie gaan starten omdat ik hier ervaring mee heb, maar ik zal ook bereid zijn om te investeren in een Solidworks cursus en licentie indien nodig. Ben benieuwd!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept