Jump to content

StellaInsights

Newbee
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0

Personal info

Company info

 • Location
  Maarssen

Vision

 • I'm looking for people who
  Helpen en willen meedenken met onze ideeen

Recent activities

 1. Dank jullie wel allemaal voor de goede feedback. De komende weken gaan we besteden aan het verduidelijken van de teksten en de richting welke we opgaan. We zij en blijven nog steeds op zoek naar de juiste doelgroep en de markt waar wij ons in willen begeven dus jullie commentaar helpt daar zeker in.
 2. Met de lancering van ons platform zijn wij op zoek naar pilot-klanten die hun mening willen geven op functionaliteit en de aangeboden features. Zij krijgen voor een aantal maanden kosteloos toegang tot het platform en kunnen zo optimaal gebruik maken van de mogelijkheden. Wat kan het platform: - Verzamelen van reviews en recensies van verschillende verkoopkanalen - Inzicht tonen op gebied van Marketing, Sales en Product development - Generieke rapportages maken om zo je strategieën bij te sturen - En nog veel meer... Stuur mij een bericht en we kunnen een demo verzorgen en mogelijk verder praten. Stella Insights
 3. Dank je voor de duidelijke reactie. Wij hopen de komende weken met pilot-klanten te gaan praten om zo duidelijker te krijgen hoe ons systeem is in te zetten en hoe het voordeel te behalen is t.o.v. de traditionele panels. Uiteraard zullen wij bij de komende releases van het platform dit gaan communiceren. Wij zijn al (en blijven) in gesprek met een pool van data-analisten die ons helpen met het testen en ontwikkelen van nieuwe rapportages en algoritmes. Op dit moment is het platform nog in Beta en zo hopen we te blijven ontwikkelen. Een USP op dit moment is de prijs. Deze is een fractie van een opgezette enquête of panel. Maar omdat we nog in ontwikkeling zijn moet dat nu nog niet de drijfveer zijn. Een ander USP is de toegang tot het platform en zelf rapportages kunnen opzetten en draaien. En ook als een fabrikant een nieuw product lanceert kan de data gelijk in het dashboard ingezien worden. En op de website proberen we nog enigszins algemeen te blijven met onze oplossingen. Dit heeft vooral te maken met het grijze gebied omtrent data-extractie van de verkoopkanelen. Allemaal goede punten die je noemde dus dank je wel voor de feedback.
 4. Dank je wel voor je reactie. Individuele reviews zijn vaak subjectief maar wij willen graag kijken naar het grotere plaatje. Als je honderden reviews van een product doorneemt kan je veel beter een goed beeld schetsen. Een voorbeeld is een rapport waarin je kan zien welk verkoopkanaal het beste scoort. Of bijv. welke leeftijdsgroep de hoogste (of laagste) waardering geeft. Daarmee kan je je marketing-budget veel efficiënter gebruiken. Een ander voorbeeld is het analyseren van de plus- en min-punten die alle klanten geven. Als je dat analyseert kan je jouw product verbeteren en verder ontwikkelen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept