Momenteel zit ik te denken om mijn huidige eenmanszaakje uit te schrijven en daarna samen met m'n moeder een cateringzaakje op te zetten. Maar ik ben nu aan het kijken wat ik allemaal nodig heb, en ik kom zo veel tegen. Ik hoop dat jullie mij een stapje verder kunnen helpen.
In eerste instantie willen we de catering verzorgen bij infra-bedrijven. Hier maken we thuis de pakketten klaar en leveren deze op locatie. En indien gewenst kunnen we ook zaken als soep leveren en indien gewenst kunnen wij op de locatie aanwezig zijn om het op de put verder te coördineren. Als er interesse is, kunnen we ook voor een warme maaltijd zorgen. Maar hebben wij hier extra papieren voor nodig?
In principe hebben we een HACCP nodig. Maar zaken als Sociale Hygiëne is toch niet nodig? En waar moeten we nog meer aan denken? Want ik weet ook dat we registratielijten bij moeten houden, maar voor de rest kom ik heel weinig tegen op internet.
We willen dus gewoon klein beginnen vanuit huis en beginnen met bovenstande werkzaamheden. Wanneer we vraag krijgen naar andere werkzaamheden kunnen we altijd kijken of we willen uitbreiden.
Zie jij kansen voor je onderneming/bedrijf in het buitenland? Met RVO onderneem je verder.
Kijk wat onze kennis, contacten en financiële mogelijkheden voor jou kunnen betekenen.
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.
eelcootjuh
eelcootjuh
Hallo allemaal,
Momenteel zit ik te denken om mijn huidige eenmanszaakje uit te schrijven en daarna samen met m'n moeder een cateringzaakje op te zetten. Maar ik ben nu aan het kijken wat ik allemaal nodig heb, en ik kom zo veel tegen. Ik hoop dat jullie mij een stapje verder kunnen helpen.
In eerste instantie willen we de catering verzorgen bij infra-bedrijven. Hier maken we thuis de pakketten klaar en leveren deze op locatie. En indien gewenst kunnen we ook zaken als soep leveren en indien gewenst kunnen wij op de locatie aanwezig zijn om het op de put verder te coördineren. Als er interesse is, kunnen we ook voor een warme maaltijd zorgen. Maar hebben wij hier extra papieren voor nodig?
In principe hebben we een HACCP nodig. Maar zaken als Sociale Hygiëne is toch niet nodig? En waar moeten we nog meer aan denken? Want ik weet ook dat we registratielijten bij moeten houden, maar voor de rest kom ik heel weinig tegen op internet.
We willen dus gewoon klein beginnen vanuit huis en beginnen met bovenstande werkzaamheden. Wanneer we vraag krijgen naar andere werkzaamheden kunnen we altijd kijken of we willen uitbreiden.
Graag hoor ik van jullie,
Eelco
Link naar reactie
https://www.higherlevel.nl/forums/topic/32897-cateringbedrijf-starten-wat-nodig/Delen op andere sites
Aanbevolen berichten
1 antwoord op deze vraag