als eenmanszaak werk ik voor een restaurant. Nu wordt er veel fooi gegeven via betaalpas/creditcard. Voorbeeld: de rekening is 100,-, klant betaalt 150,- via pas en personeel haalt 50,- uit de kas als fooi. Hoe krijg ik dit in mijn boekhouding verwerkt? De 150,- moet ik boeken op de bank omdat saldo anders niet klopt. Of kan ik het personeel anders instrueren hoe hiermee om te gaan? Gaarne advies.
Verberg topic start
Featured Replies
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Maak een account aan of log in om te reageren
Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten
Account aanmaken
Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.
Macura
als eenmanszaak werk ik voor een restaurant. Nu wordt er veel fooi gegeven via betaalpas/creditcard. Voorbeeld: de rekening is 100,-, klant betaalt 150,- via pas en personeel haalt 50,- uit de kas als fooi. Hoe krijg ik dit in mijn boekhouding verwerkt? De 150,- moet ik boeken op de bank omdat saldo anders niet klopt. Of kan ik het personeel anders instrueren hoe hiermee om te gaan? Gaarne advies.