Stel een eenmanszaak heeft 10 werknemers in dienst. Per week wordt er 2 keer gezamenlijk geluncht, hiervoor betalen de werknemers 1 euro pp. Dus opbrengst per week 20. Voor die 20 euro worden boodschappen gehaald voor de lunch. Dus wat uit de kas gaat komt er ook weer in. Mag dit zo? Als ik nu te kort kom in een week en de boodschappen zijn niet 20 maar 25 euro. Mag die 5 euro dan in de vrije ruimte vallen? Of geldt altijd het maaltijdforfait, ook al gaat het neutraal?
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.
sammy1806
sammy1806
Stel een eenmanszaak heeft 10 werknemers in dienst. Per week wordt er 2 keer gezamenlijk geluncht, hiervoor betalen de werknemers 1 euro pp. Dus opbrengst per week 20. Voor die 20 euro worden boodschappen gehaald voor de lunch. Dus wat uit de kas gaat komt er ook weer in. Mag dit zo? Als ik nu te kort kom in een week en de boodschappen zijn niet 20 maar 25 euro. Mag die 5 euro dan in de vrije ruimte vallen? Of geldt altijd het maaltijdforfait, ook al gaat het neutraal?
Link naar reactie
https://www.higherlevel.nl/forums/topic/50916-hoe-verreken-ik-als-eenmanszaak-de-lunch-voor-mijn-10-medewerkers/Delen op andere sites
Aanbevolen berichten
1 antwoord op deze vraag