• 0

Hoe verreken ik als eenmanszaak de lunch voor mijn 10 medewerkers

Stel een eenmanszaak heeft 10 werknemers in dienst. Per week wordt er 2 keer gezamenlijk geluncht, hiervoor betalen de werknemers 1 euro pp. Dus opbrengst per week 20. Voor die 20 euro worden boodschappen gehaald voor de lunch. Dus wat uit de kas gaat komt er ook weer in. Mag dit zo? Als ik nu te kort kom in een week en de boodschappen zijn niet 20 maar 25 euro. Mag die 5 euro dan in de vrije ruimte vallen? Of geldt altijd het maaltijdforfait, ook al gaat het neutraal?

Aanbevolen berichten

1 antwoord op deze vraag

  • 0

Jeetje...

 

1 hele euro per persoon en dat nog 2 keer per week. En daar dan soms ook nog 5 hele euro's er bovenop van 'de baas'.

 

Kom nou, wees serieus:

Stort allemaal als collega's 1 euro in een pot en koop daar eten voor. En doe zelf als persoon 5 euro erbij, als je dat wil.

 

Je gaat dit toch niet als bedrijf regelen allemaal.

 

 

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Hide Sidebar
  • Wie is er online?
    4 leden, 73 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 80.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.