Ga naar inhoud

Hoe verreken ik als eenmanszaak de lunch voor mijn 10 medewerkers

Geplaatst:

sammy1806

Stel een eenmanszaak heeft 10 werknemers in dienst. Per week wordt er 2 keer gezamenlijk geluncht, hiervoor betalen de werknemers 1 euro pp. Dus opbrengst per week 20. Voor die 20 euro worden boodschappen gehaald voor de lunch. Dus wat uit de kas gaat komt er ook weer in. Mag dit zo? Als ik nu te kort kom in een week en de boodschappen zijn niet 20 maar 25 euro. Mag die 5 euro dan in de vrije ruimte vallen? Of geldt altijd het maaltijdforfait, ook al gaat het neutraal?

Featured Replies

Geplaatst:

4711

Jeetje...

 

1 hele euro per persoon en dat nog 2 keer per week. En daar dan soms ook nog 5 hele euro's er bovenop van 'de baas'.

 

Kom nou, wees serieus:

Stort allemaal als collega's 1 euro in een pot en koop daar eten voor. En doe zelf als persoon 5 euro erbij, als je dat wil.

 

Je gaat dit toch niet als bedrijf regelen allemaal.

 

 

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.