Ga naar inhoud

Ondernemingsplan horeca bedrijf in hoger segment

Geplaatst:

Rikvinke11

Beste lezers,

 

Ik houd mij nu een tijdje bezig met het maken van een bedrijfsplan (6maanden)

Voor een nieuw horeca bedrijf dat zich iets exclusiever in de markt zet dan een gemiddeld restaurant.

Zelf heb ik alles onderzocht en daarna door meerdere mensen laten bekijken. Op hun mening en aanmerkingen kon ik weer een stapje verder. Nu wil ik toch nog specialisten vragen die mij misschien nog een paar tips kunnen geven of iets kunnen verbeteren. Daarvoor sta ik namelijk altijd open!

Zijn er vrijwilligers die, met name eventjes over het financiële gedeelte kunnen kijken...?

 

Dan kunt u mij een mailtje sturen naar:

rik_vinke_5@hotmail.com

 

Bedankt!

 

Met vriendelijke groet,

Rik Vinke

 

Featured Replies

Er zijn geen berichten om weer te geven
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.