Jump to content
TRJF Fashion
Verberg

Tips over bedrukte textiel

Hallo mede-ondernemers, 

 

We lopen nu al een tijdje tegen een probleem aan. We zijn nu al gedurende 3a4 maanden bezig om een goede leverancier te vinden voor ons kledingmerk. Vele samples en gesprekken verder heeft het ons niet opgeleverd wat we zoeken. 

 

We zijn namelijk op zoek naar goede kwaliteit kleding. Turkije, portugal, nederland, niks heeft ons een betrouwbare fabrikant opgeleverd. 
Veel leveranciers die haken al af als je om een sample vraagt(uiteraard tegen betaling), en vaak hebben we geen sample ontvangen. Daarnaast lopen we tegen het probleem aan dat de samples die we ontvangen, echt bij lange na niet een goede kwaliteit verantwoorden.

 

We hebben een luxe kledingmerk, en willen dus echt wel een goede kwaliteit hebben. De prints die we willen zijn ook niet de meest ingewikkelde.  We staan zelf ook open om zelf te gaan bedrukken als het in de fabriek niet tegen een rendabele prijs mogelijk is of dat een fabriek alleen maar blanco kan leveren.

 

 

We lopen nu tegen een vast punt aan dat we niet meer weten waar we moeten zoeken...

 

Heeft iemand tips?

 

Echt alvast bedankt,

 

Jordi Fuhler

Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

 • 0

Beste Jordi,

 

Dit topic is gesloten, want

Jouw vraag hoort thuis in onze vraag en aanbod sectie, zoals in onze forumregels te lezen is:

'Niet vragen om leveranciers voor je primaire bedrijfsactiviteiten, voorbeeld hiervan: Als je een bloemenzaak gaat beginnen, kun je alles vragen m.b.t. je ondernemingsplan, de regelgeving e.d., maar niet "waar koop ik mijn bloemen in". We hebben wel een aparte sectie Vraag en aanbod waar meer ruimte is om een oproep te plaatsen voor een leverancier.'

Gelieve jouw vraag daar te plaatsen, alvast bedankt en...

 

Succes met jouw zoektocht!


Succes & Groet, Hans van den Bergh, A.C.T.I.V.E. (Adviseur, Coach, Trainer, Inbrenger Van Expertise)-Consultant, gespecialiseerd in Belevenis-Economie & Leisure-Marketing, Gediplomeerd Specialist Arbeidsrecht (Arbeidsrechter.nl)

(Let Op: Mijn reacties als vrijwillig Moderator zijn op basis van toetsing aan de forumregels, als lid zijn deze op persoonlijke titel)

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er zijn 10 leden online en 266 gasten

  (See full list)    
 • Also interesting:

 • OndernemerspleinEN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept