• 0

hulp bij financieel plan horeca

Aanbevolen berichten

5 antwoorden op deze vraag

  • 0

Als geen van jullie drieën hier verstand van heeft, zul je moeten zorgen dat je dit of inhuurt, of zelf deze kennis opbouwt. Anders vrees ik dat jullie bedrijf vrij snel naar de bliksem zal gaan.

 

Inhuren: een boekhouder/accountant of zoiets. Ook zijn er andere mensen in te huren die je helpen schrijven met dit deel. Let wel (en is al vaker gezegd): het is JOUW ondernemingsplan, inclusief de cijfertjes, dus zorg dat je het zelf begrijpt en kan uitleggen aan bank, brouwerij etc.

 

Kennis opbouwen: in de bieb of boekhandel is er vast wel een boek 'Ondernemingsplannen voor dummies'. Kijk ook eens in je netwerk of er een concurrent in een andere plaats zit die je hiermee wil helpen.

 

Succes!

r.i.p. Fred Wiersma | IN MEMORIAM

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    0 leden, 77 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.