Jump to content

djluc

Retired Mod
 • Content Count

  4,605
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

116

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  geen

Company info

 • Location
  Nederland
 • Phone number
  31630345854
 • Branch
  Innovatie & concepten
 • Website address

Vision

 • I'm looking for people who
  Iets willen bereiken en daar ook serieus voor aan de slag gaan.
 • My opinion about entrepeneurship
  Top? Vrijheid om zelf je doelen te stellen en ook alleen jezelf de schuld te kunnen geven als het mislukt is een echte uitdaging!
 • My opinion about innovation
  Innoveren om te innoveren heeft geen nut. Als je problemen oplost of substantieel iets toevoegt is het super!
 1. Weet je of de kwaliteit van het geleverde werk wel goed is?
 2. Een iPhone of ander mobiel apparaat is geen apparaat bedoeld voor dit soort activiteiten. De mensen die echt serieus op pad gaan zullen een apparaat meenemen wat hier wel voor geschikt is met langere batterijduur, waterdicht, stootvast etc. Daarnaast is er geen standaard oplossing voor, denk bijvoorbeeld aan lawinepiepers die speciaal voor sneeuw en koude temperaturen gemaakt zijn. Voor ski een heb je Recco: http://www.recco.com/ Dit zit standaard in de betere ski-kleding en is herkenbaar met algemeen beschikbare apparatuur van de hulpdiensten. Dus een redelijk algemeen geaccepteerd syste
 3. Niet meteen in details gaan denken, eerst de grote lijnen en processen op orde brengen en dan de details in (laten) vullen.
 4. Mag je de factuur gewoon accepteren ook al weet je dat het niet klopt? Niet dat het verder veel uitmaakt voor je eigen positie maar het is gewoon onjuist en moet gecorrigeerd worden. Kan je de factuur niet gewoon weigeren op basis van het feit dat de BTW niet klopt?
 5. Leuk antwoord, dit is goed te beantwoorden: Ik zeg medewerker maar het kan ook parttime freelancer o.i.d. zijn. Dat is een keuze die even irrelevant is. Klopt soms inderdaad maar de consequentie ken je ook. Allereerst: Zoek niet iemand die hetzelfde is als je zelf bent en verwacht dat dan ook niet van hem/haar. Die bestaat namelijk niet. Dit is een eenmalig project. Dit kan je kwijt aan bijvoorbeeld een werknemer (er bij zeg maar) of je besteed het helemaal uit. Kan ook een goede klus zijn voor vakantiewerk maar ook voor een nieuwe medewerker omdat die dan meteen veel van de produ
 6. Ja en nee. Ja, natuurlijk wil je winnen, anders moet je überhaupt niet meedoen. Aan de andere kant is wel een bepaald gedrag wat wel- en niet acceptabel is. Zeker als internetonderneming moet je toch besef hebben van de openheid en de netiquette en andere gebruiken die normaal zijn op internet.
 7. Er zijn een paar belangrijke zaken: 1. Wat voor soort werkzaamheden gaat het? 2. Is het structureel werk of is het steeds een andere klus?
 8. Dubbelpost: https://www.higherlevel.nl/forum/index.php?board=47;action=display;threadid=42491
 9. Zelfpromotie is niet toegestaan, zie de huisregels van higherlevel.nl.
 10. Over de gezagsverhouding is veel te vinden: Belastingdienst voorbeeld
 11. Zit er bij de accountant niemand die veel met personeel moet dealen? Daar heb je ervaring voor nodig mede voor het dossier e.d. maar daarnaast ook om de communicatie. Als je daadwerkelijk bedreigingen ontvangen hebt zou ik daar ook advies over vragen. Wellicht kan je nu nog zaken bespreekbaar maken met een derde er bij.
 12. Dit moet je naar elke gebruiker sturen denk ik, of hergebruik mogelijk is weet ik niet, dat zou je even moeten controleren / testen. Als je het vaker doet zou een simpele api implementatie werken. Dat gaat beter en valt qua implementatie als je al vaker met het systeem gewerkt hebt wel mee. Er zijn ook sites die dit soort oplossingen compleet bieden: http://www.groepsrekening.nl Weet overigens niet of daar ook ideal in zit.
 13. Je kunt handmatig betaallinks maken: http://www.mollie.nl/support/documentatie/betaaldiensten/ideal/links/ Dat is de meest eenvoudige manier. Vervolgens kun je ook API's gaan integreren maar dan komt er wat programmeerwerk aan te pas. Afhankelijk van het aantal keren dat je dit moet doen kan hier dus wat verschil in zitten. Is het de bedoeling dit regelmatig en commercieel te gaan doen of als eenmalige actie?
 14. Begrijp ik goed dat volgens jou Funda de prijs van een koophuis online drastisch verhoogt als ik de betreffende pagina meerdere keren bezoek? In elk geval wel bij bedrijfspanden. Dat begrijp je dus goed ja. Weet je dit zeker? Uit de ticketsmarkt ken is dit maar bij panden kan ik me dit niet voorstellen omdat het geen eigendom van Funda is.
 15. Als het onderhoud niet voldoet aan wat overeengekomen is zou je uiteraard de verhuurder in gebreke kunnen stellen en de juridische weg kiezen. Garandeert nog niets maar het biedt in elk geval een kans. Wat meer subtiel en creatief is verhuizen en in je oude pand een tijdelijke huurder, outlet of een andere activiteit uitvoeren.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept