Jump to content

Borg

Junior
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  anders
 • Gender
  Male
 • Country
  Nederland
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  financiering
  innova

Company info

 • Location
  Amsterdam
 1. Hi, Ik ben opzoek naar een producent en partner die samen met mij het product veder wil ontwikkelen, het is een subsysteem te ondersteuning van de brandalarm en ontruimingsalarm. Het is een mobiele PDA applicatie systeem die kunt toepassen in gebouwen en panden, ik kan u het uitgebreide concept en het plan opsturen. Stuur me een mailtje en ik stuur u het uitgebreide versie van het concept op. Alvast bedankt.
 2. Hallo Allemaal. Ik heb twee nieuwe ideeën voor een nieuwe tv programma's, ik heb de ideeën gepolste bij andere en zijn erg enthousiast over het idee. Ik zoek eigenlijk een partner die samen met mij de programmavoorstellen veder willen ontwikkelen tot een tv format, met grote producenten heb ik slechte ervaringen ermee, omdat die nooit meer van zich laten horen. De ideeën zijn beschermd, wil je samenwerken let me know.
 3. Omschrijving van je concept: Ik heb een nieuwe idee voor een nieuwe product, alleen ik wil graag jullie mening horen wat jullie ervan vinden. of tips. alles is welkom. Slide-Kik Met slide-Kik creëer je eigen startpagina van je eigen webbrowser, je kunt foto’s uploaden die rechtstreeks worden geüpload naar je homepage, zo creëer je eigen start-up pagina door gebruik van je eigen foto’s. Je kunt meerdere foto’s plaatsen op de Slide-Kik dat is verdeeld over vlakjes in de webbrowser en die om de tijd worden gewisseld net als een dia voorstel, maar u kunt er ook voor zelf om de hele pagina gebruiken voor je foto, je selecteert gewoon een map of album je kiest in welke form je foto’s wil terug zien en klaar. Je kunt ook Slide-Kik op meerdere webbrowsers toepassen, maak je eigen unieke startpagina en die kan je weer delen met je vrienden via de sociale kanalen. Verdien model: Er is ook ruimte om sommige ruimtes vrij te houden, voor advertenties mogelijkheden om inkomsten te genereren. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Slide-Kik zit nog in de ontwikkelingsfase. Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Slide-Kik is het een fun programma waarmee je webbrowser kan customsizen, het is wel een uitdaging om zoiets op te zetten. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: uit mijn onderzoek ben ik nog niks vergelijkbaars tegen gekomen. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Mening en tips alles is welkom te verbetering van het concept
 4. het verdien model zit in het abonnementen en diensten die zorginstellingen of kunnen aanbieden, zoals diensten mogelijkheden van hun producten of diensten via Rexi Pro waar gebruikers van het netwerk gebruik kunnen vooral specialisten, het goede voorbeeld is de abonnement diensten van Linked, ik zie daar mogelijkheden.
 5. Ja, dit platform is echt geschikt alleen binnen gezondheidszorg, dit platform bied de mensen om met elkaar te communiceren, om ervaringen uit te wisselen met elkaar en nieuwe vrienden te maken via een netwerk kan je verschillende ziekenhuizen of andere instellingen aan elkaar gekoppeld zijn, zo ontstaat er een netwerk van patiënten die elkaar kunnen steunen bijvoorbeeld de patiënten die ook het zelfde mee maken, door met elkaar te chatten of foto's uitwisselen of tips te gegeven zo haal je de patiënten uit de isolement van eenzaamheid, wanneer de patiënt het ziekenhuis verlaat kan hij of zij nog steeds toegang krijgen tot het netwerk om te kijken hoe met hun vrienden gaat die nog in het ziekenhuis verblijven of ergens anders.
 6. Omschrijving van je concept: Rexi ( Netwerk ) Is een nieuwe sociale netwerk platform dat is gericht voor patiënten binnen in een ziekenhuis of gezondheidzorg organisatie mensen die langdurig in een ziekenhuis verblijven, kunnen via dit sociale netwerk gedachten met elkaar uitwisselen, foto’s of nieuwe mensen ontmoeten binnen het ziekenhuis, veel patiënten zitten soms langdurig in een ziekenhuis via dit sociale platform bied patiënten om nieuwe sociale contacten te ontwikkelen binnen in het ziekenhuis. Met Rexi kan je ook chatten met je vrienden, je kan ook nieuwe vrienden maken met ander patiënten die op andere afdelingen zitten in het ziekenhuis. Rexi kan je ook andere ziekenhuizen koppelen aan dit netwerk waar patiënten ervaringen kunnen uitwisselen en vrienden kunnen maken met andere patiënten van andere ziekenhuizen. Rexi Pro Rexi Pro, bied ook doctoren en artsen, verpleegkundigen of andere specialisten kunnen via dit netwerk met elkaar netwerken of communiceren, binnen dit sociale netwerk bied ook specialisten om met elkaar te kunnen communiceren met elkaar. Je kan je collega artsen of specialisten toevoegen en ervaringen of ontwikkelen met elkaar delen, Rexi Pro is echt geschikt voor specialisten binnen de gezondheidzorg met elkaar te kunnen communiceren of te netwerken, of ontwikkelingen of ervaringen met elkaar delen. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Ik heb ziekenhuizen benaderd en ik wacht nog op de terugkoppeling, ik zoek een partij die het sociale platform wil veder ontwikkelen tot een eind product. Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Ik wil patiënten aan elkaar koppelen waar ze ervaringen en nieuwe vrienden kunnen maken, via dit platform. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Zo ver ik weet zijn er nog geen sociale platformen dat gericht is binnen de gezondheidszorg. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Ik ben zoek naar mensen die samen met mij dit project idee willen veder ontwikkelen, ik hoor ook graag jullie mening weten wat jullie van het concept idee vinden, tips en suggesties zijn altijd welkom, heb je interesse in het concept ben je ook van harte welkom.
 7. Ik zie inderdaad allemaal leuke ideeën voorbij komen, inderdaad dit concept kan je voorleggen aan de gemeentes of evenementen organisators, en de andere ideeën vond ik ook interessant om iets te doen met vuilniszak houder's of vuilniscontainer, of prullenbakken die weer kunt aanbieden.
 8. Ja, daar zit wel wat in, bedankt voor de tip.
 9. Hallo Allemaal, Ik wil graag jullie mening horen, over dit concept. hebben jullie ideeën of suggesties wat Q - Awareness Bags kan verbeteren hoor ik dat ook graag. Alvast bedankt, Khalid Dadah Concept: Q - Awareness vuilniszakken zijn gewoon normale ECO-vuilniszakken, die gewoon in huis hebt in je keukenkastje. Alleen wat hier zo bijzonder er aan is, dat Q - vuilniszakken zijn uitgerust met een print, dat kan een foto of tekst zijn, dat moet mensen aan het denken zetten en attenderen om zich bewust te maken voor het milieu. Deze print op de vuilniszakken, zet je mensen aan het denken dat je niet alles op een hoop moet gooien maar moet gescheiden. Voordelen: + Je zet mensen aan het denken + Je maak mensen extra bewust voor het Milieu. + Je laat zien via de print wat voor gevolgen het kan hebben + Wat voor impact het heeft in de wereld. het is een simpel concept maar het kan een grote effect hebben op het menselijke gedrag.
 10. hallo, Ik ben op zoek naar een App ontwikkelaar die dit idee veder wil ontwikkelen tot een applicatie voor de Smartphone. Concept idee: Deze applicatie is bedoelt avontuurlijke mensen. Dit is een applicatie, die je in nood kan helpen, als je begint met een bootrip, of je gaat het bos in, of jungle of je gaat bergen klimmen, of je gaat skiën etc. Voor dat je met het avontuur begint, zet je de applicatie aan, die uitgerust met een GPS systeem verbinding. Elke uur gaat een piep af, dus je moet elke uur deze piep uitschakelen met 1 druk op de knop zet je deze piep uit, zo gaat hij elke uur door tot je klaar bent met je trip daarna schakel je de applicatie weer uit. Als je niet reageert op de piep gaat hij nog 2x af, daarna stuurt hij een direct een noodsignaal naar de reddingsdiensten. Als je interesse hebt let me know. M.V.G. Khalid
 11. Dit is alleen het basis idee, ja er moet zeker veel eraan gesleutel worden. daarom vraag ik ook mensen om mee te denken met suggesties of ideeën.
 12. Ik heb een nieuwe idee bedacht voor een nieuwe mobiele applicatie voor mensen met een epilepsie aanvallen, als je nou een special horloge ontwikkelt dat de persoon om zijn pols kan dragen, en bij een epilepsie aanval moet er sprake zijn van schok- of trilbewegingen. Deze bewegingen worden dan geregistreerd door de epilepsie-detector applicatie, die gekoppeld is aan je smartphone. De polsbandje is verbonden aan een App via een Bluetooth verbinding van je mobiele telefoon. Wanneer de persoon een epilepsie aanval krijgt, registert het polsbandje het, en zend direct een signaal naar de app en die kan weer de verzorger informeren door een sms of de verzorger wordt gelijk gebeld via de App waar ze mee kan luisteren en ook de exacte locatie kan zien waar de persoon zich bevind. Tips of ideeën die bij kunnen bijdrage om het idee verder te ontwikkelen zijn van harte welkom. Ik hoor graag jullie reacties.
 13. ik heb inderdaad een aantal partijen benaderd ik heb het uitgewerkt concept opgestuurd alleen ik heb nog geen terugkoppeling van de partijen gehad.
 14. ik heb een nieuwe innovatieve idee, voor een nieuwe mobiele applicatie systeem wanneer een brandalarm afgaat, kunt u zien ia de BMC vanwaar de brandalarm vandaan komt. Met die informatie wil ik koppelen aan een smartphone uitgerust met deze mobiele applicatie systeem. De informatie die je te zien krijgt op je BMC wordt ook automatische door gestuurd naar de mobiele applicatie systeem die een bhe’er bij zich heeft. Bij elke aanvang van dienst kan de personen die bhv’er bevoegd zijn, deze smartphone pakken en dat is uitgerust is met dit systeem, dit systeem geeft snel alle informatie vanwaar de melding vandaan komt in het pand. Functies: Applicatie software. +Brandpanel +BMC +Informatie. Dit systeem kan je aanbieden toepassen op alle panden en gebouwen. Ik ben op zoek naar een partij die samen met mij dit concept wil veder ontwikkelen. Ik hoor graag jullie tips en jullie reacties. Alvast bedankt. Khalid Dadah Amsterdam.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept