Jump to content

wouter123

Newbee
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Recent activities

 1. Bedankt, hoef ik me een beetje minder druk te maken, ik heb begin januari een afspraak met het cwi, dan zal ik het er uitgebreid over hebben.
 2. Hier kan ik misschien nog even aan toevoegen dat ik geen schulden aanga en dit ook niet nodig heb.
 3. Ik ben een aantal maanden geleden begonnen met ideeen voor een eigen bedrijf, deze heb ik inmiddels volledig uitgewerkt, en ben klaar om te starten. Het is altijd de bedoeling geweest om dit naast mijn 40-urig dienstverband 'bij een baas' te gaan doen. Nu zit ik met het volgende probleem: ik heb halverwege november te horen gekregen dat (wegens economische redenen) er ontslag is aangevraagd, dit gaat dus per 1 januari gebeuren. Ik heb inmiddels een ww-uitkering aangevraagd, maar ook mijn nieuwe bedrijf gaat per 1 januari van start. Ik heb (en krijg) absoluut niet genoeg klanten om
 4. Dat zou een mogelijkheid zijn, maar helaas ondersteunt mijn provider dit niet, en zend is een duur pakket, ik kan dit als starter niet verantwoorden.
 5. Ik bouw voor bedrijven websites met contentent management systemen, nu zijn er een aantal collega-bedrijven geinteresseerd in mijn content management systeem. Aangezien het systeem gemaakt is in een code die niet te beveiligen is, wil ik me indekken voor illegale copieen. Nu moet er dus een reseller overeenkomst geschreven worden waarin dit soort zaken duidelijk geregeld zijn. Heeft iemand hier een voorbeeld van, of een link waar ik meer informatie vinden kan. Bedank.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept