Jump to content

innovative

Junior
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-1

Personal info

 • You are:
  student
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  higherlevel.nl
 1. Nou nou, de bank maar een beetje de schuld geven dat ze je het geld hebben geleend waar je zelf om gevraagd had? Beetje meer zelf verantwoordelijkheid nemen, hoor. Ik begrijp je reactie, maar je kent de situatie niet. Volgens mij zeg ik toch duidelijk dat het deels aan mijn onervarenheid lag. Jammer dat je niet inhoudelijk op mijn vraag in wilt gaan, en in plaats daarvan een vervelende discussie probeert uit te lokken.
 2. Ik heb hetzelfde meegemaakt, maar dan bij de ABN-amro. In hun laatste schrijven werd vermeld dat ik voor 25 November contact met hun incassobureau op moest nemen, de laatste mogelijkheid om een regeling te treffen voordat het krediet daadwerkelijk uit handen zou worden gegeven. Op 18 November belde ik op, maar mijn contactpersoon was niet aanwezig en ik moest over een week maar eens terugbellen. Op de 24e opnieuw gebeld, en toen bleek ineens mijn gehele krediet uit handen gegeven te zijn aan solveon. Volgens solveon was de uiterlijke datum die vermeld werd in de brief een vergissing, maar z
 3. Hallo, Ik wil binnenkort herfinanciering aanvragen voor een nieuw te starten onderneming. 5 jaar geleden in mijn studententijd, heb ik als naieve jongeling op 18 jarige leeftijd een ondernemerskrediet gekregen van de ABN-amro. Het is destijds niet zo uitgepakt als ik verwacht had, wat resulteerde in een flinke schuld. De ondergang was deels te wijten aan mijn onervarenheid, en de gemakzucht van de ABN-amro voor het verstrekken van een krediet, mijn ondernemingsplan was namelijk een vodje van 3 bladzijdes. Nu ik klaar ben met mijn studie wil ik graag opnieuw beginnen. De afgelo
 4. Ik weet het :P, kon niet zo snel iets vinden.
 5. Ok bedankt, ik zal daar eens informeren.
 6. Ik wil binnenkort een eigen supplementenlijn voor krachtsporters beginnen met standaard producten als whey, creatine, multi vit etc. Aangezien ik nog weinig verstand heb van productie qua regelgeving en procedures, doe ik een beroep op jullie kennis. Waar kan ik het beste terecht om het eea te weten te komen over wetten, keuring, kosten etc? Wat mag wel en wat mag niet? Alvast bedankt.
 7. Ik heb nog eens navraag gedaan bij de ABN amro waar ik een aantal verzekeringen heb lopen, maar ze willen helaas niet meewerken. Producten verzenden naar arabische landen vinden ze te riskant! Dus als iemand tips heeft, dan hoor ik het graag.
 8. Binnenkort begin ik met het exporteren van producten naar klanten in Arabische landen, het gaat hier om B2C. Aangezien DHL, UPS en andere koeriers te duur zijn, heb ik voor TPG gekozen. Het nadeel is alleen, dat TPG maximaal tussen de 146 en 200 euro vergoed bij het kwijtraken of beschadigen van het product. De producten die ik verzend hebben een waarde tussen de 20 en 2500 euro. Bestaat er een verzekering die al mijn verzendingen dekt?
 9. Bedankt voor jullie reacties. Ik denk toch dat het beter is om het systeem te baseren op hun regels en vereiste handelingen. Het aanpassen van het systeem aan hun regels nadat het af is, zal veel meer werk kosten dan wanneer wij het nu al integreren in ons systeem. Ik zal vandaag contact opnemen met de afdeling communicatie en informatie.
 10. Hallo, Wij (ik en 2 programmeurs) zijn momenteel bezig met de ontwikkeling van een nieuw internationaal online-betaalsysteem, vergelijkbaar met paypal. De ontwikkeling gaat prima en wel, maar wij weten niet precies welke vergunningen aangevraagd dienen te worden. De kamer van koophandel vertelde ons dat wij te maken zullen krijgen met de wet toezicht kredietwezen, en de wet financiele dientsverlening. De Nederlandsche Bank gaat over de wet toezicht kredietwezen, en vroeg ons, om het gehele plan naar hun op te sturen in alle details. Dat zie ik niet zo zitten, omdat het langer dan 4 weken k
 11. innovative

  SKU

  Wat is SKU (stock keeping unit) precies? Ik heb gegoogled en het blijkt dat het een of ander nummer is dat elk product heeft. Het is geen model of typenummer. Is het dan toevallig een andere benaming voor barcode?
 12. goh, tegenwoordig draait alles om geld he ;) Nee geen probleem.
 13. Ok bedankt, weet je ook toevallig waar ik dergelijk gespecialiseerde jurist kan vinden?
 14. Dat was mijn vraag niet. Hij woont trouwens in Egypte, dus het is een beetje lastig om hem volgens de regels in te huren.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept