Jump to content

Twankman

Junior
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  http://www.kvk.n
  ht
 1. heb net een persoon van de kvk gesproken die me heel duidelijk en behulpzaam te woord stond. hij heeft me veel voor en nadelen verteld en gezegd waar ik op moest letten en wat ik even moest chekken. echt een aanrader. kon hem altijd nog bellen als ik vragen hed. van mij mag op dit topic een slotje. over import uit amerika weet ik voldoende. voor geintresseerde mensen: http://kvk.nl/artikel/artikel.asp?artikelID=21552 West-Brabant Breda Dhr. M.S.M. Groothuijse 076-564 68 96
 2. ok, naast het feit dat het nog verkocht moet worden enzo. (heb wel echt veel ideen sport zelf ben 18 jaar ken veel mensen die dit spul gebruiken dus weet veel over de doelgroep die ik moet bereiken. heb daarnaast een vriend die verkoper is en 2de jaars SBRMer en zelf ook wat kennis over de basisprincipes stel ik koop op deze site http://www.bodybuilding.com/store/ mijn spullen, de verzendkosten zijn dan Priority 2-3 Days (USA and Canada Only!) ($2.99) UPS Ground 2-5 Business Days (USA 48 States Only!) ($5.99) International Express Courier (2 - 5 Days) ($22.99) Interna
 3. bedankt voor de reacties, ik vroeg dit omdat ik reacties heb van leveranciers maar dus nog geen eigen kvk nummer. het geld stelt inderdaad niks voor maar wou graag snel reactie geven. Ga nu eerst maar naar de kvk. is het verstandig nog iets speciaals mee te nemen naast je bankafschrift en legitimatie?? ondernemingsplan ofzo? alvast bedankt, :)
 4. bedankt voor de reactie, op gebied van marketing heb ik al heel veel ideeen daarnaast sport ik zelf ook en ken zowat alle mensen die dit spul gebruiken. en heb nog een USP die ik wel voor mezelf houd :D snelle bediening is fijn maar niet heel erg belangrijk bij lange termijn gebruikers als de prijs daardoor lager is. de meeste producten zijn afgemeten voor een maand gebruik of 2 weken oid. als sporter weet je dus wanneer dit op is. of je het dan 2 dagen of een week van te voren besteld maakt ook niet uit. Universal nutrition is daarbij zon beetje het meest vertrouwbare product.
 5. dank je, ;D mijn laatste vraag over het importeren: Wat voor kosten komen erbij als je gewoon iets van een amerikaanse website besteld. bij bv. 5 potten van 12.99 dollar + verzendkosten 30 dollar zou je al behoorlijke winst hebben. Wat voor kosten komen er dan nog bij?? edit: hier de exacte verzendkosten Priority 2-3 Days (USA and Canada Only!) ($2.99) UPS Ground 2-5 Business Days (USA 48 States Only!) ($5.99) International Express Courier (2 - 5 Days) ($22.99) International Postal Service (7 - 14 Days) ($7.99) C.O.D. (USA ONLY) Includes $6.00 C.
 6. hallo, ik ben bezig met het opzetten van een webwinkel. nu is het zo dat je haast altijd je kvk-nr moet melden bij groothandels/importeurs etc. mijn vader heeft zich vorig jaar aangemeld bij de kamer van koophandel voor zijn scooterbedrijfje (gewoon als hobby repareren en doorverkopen aan huis) hete bedrijf staat op onze achternaam. kan ik nu hetzelfde nummer gebruiken voor een evt. webshop?? alvast bedankt, :)
 7. dank je, had em zelf ook al gezien maar toch ;D ik ben eigenlijk wel meer op zoek naar advies over de plannen die ik heb. is het haalbaar en rendabel om te doen of kan ik beter op zoek gaan naar een goede groothandel en dus even hoge prijzen te vragen en dan meer een uniek iets erbij zoeken. wat andere webwinkels niet hebben. alvast bedankt :)
 8. ten eerste bedankt voor de reacties. de site is heel handig duurt nog wel even voordat ik alles heb gelezen.. :) het product waar het om gaat is de fitness poeders/pillen enzo van Universal daarnaast nog een goedkoper merk en eventueel afslankspullen vitamines enzo.. niet uniek,niet nieuw, maar wel veel vraag naar. :D er zijn al tallozen van site's van maar je komt ze alleen tegen als je er al naar op zoek bent. met andere woorden hang een advertentie op bij je lokale fitnescentrum en je hebt al klanten. tevens bezoek ik zelf ook vaak de fitnesscentrum en weet dus waar zoal vraag naar
 9. hallo, ik heb afgelopen 1,5-2 uur aandachtig een aantal topics gelezen. Dit is precies de site waar ik naar opzoek was. Zonder enig zoeken had ik al een aantal topics met mensen die dezelfde plannen etc als mij hebben/hadden. Ik ben er gelijk achter gekomen dat het, zoals ik al had gedacht, niet allemaal zo makkelijk gaat dan in eerste instantie lijkt. Vooral het krijgen van de producten tegen redelijke prijzen lijkt lastig te zijn. Dit is nu ook mijn probleem. Ik heb in principe al de basis dingen klaar. ik heb: begin webwinkel/site/hosting (genoeg mensen met kennis die dit pr
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept