Jump to content

ZOETER

Junior
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student
 • Gender
  Male
 • First name
  Andre
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Zoetermeer
 1. Ja, dat weet ik ook wel. Alleen sta ik open voor nieuwe ideeën... wellicht heeft er iemand een hele leuke originele benaming. Ik zal ook eens bij concurrenten kijken...
 2. Dus dan zou het bijv. kunnen worden: Specialist detachering, werving & selectie at ... Nog andere suggesties? ;-)
 3. Vanaf 1 februari a.s. start ik samen met een compagnon een eigen onderneming. We beginnen met een bureau gespecialiseerd in de arbeidsbemiddeling van financieel personeel (werving & selectie en detachering). Morgen is mijn laatste dag in dienst bij mijn huidige werkgever en daarna wil ik mijn LinkedIn profiel gaan aanpassen. Maar hier heb ik een vraag over aan jullie. Wellicht zijn er mensen met verfrissende ideeën :-) Ik weet namelijk niet zo goed wat voor titel ik het best kan gebruiken. Wat je veel ziet is bijv. "(Co-)Owner" of "(Co-)Founder" maar dat vind ik niet echt duidelijk en omschrijft ook niet echt wat wij gaan doen richting opdrachtgevers en kandidaten. Ook de titels "CEO" of "Algemeen Directeur" vind ik niet goed passen bij een bedrijf waar twee mensen werken. Hebben jullie suggesties? Ik denk bijv. zelf aan iets met het woord "Specialist" erin. We hebben allebei contact met zowel kandidaten als opdrachtgevers. De voorkeur gaat uit naar een Engelstalige functietitel i.v.m. de bedrijfsnaam. Ik ben benieuwd naar jullie reacties! Alvast bedankt voor het meedenken.
 4. Hallo Roel & Twabla, Bedankt voor de tips. Helaas kunnen wij door omstandigheden niet eerder starten dat februari 2011. We starten met een aanzienlijke financiële buffer en kunnen het circa 6 maanden uithouden zonder inkomsten. Volgens mij moeten we dan toch een heel eind komen. Het is niet anders en wachten tot Q3 2011 gaat niet lukken, daar hebben we geen geduld voor. Voordeel is wel dat we met 2 personen vol starten met verkoop. Maar is het niet zo dat er juist in de zomer ook mensen vervangen moeten worden i.v.m. vakanties etc.?
 5. Daar heb je gelijk in, die opmerking kreeg ik inderdaad eerder. Wellicht is het toch beter om blanco te starten en om na een jaar iets passends en pakkends te (laten) bedenken. Bedankt voor de input.
 6. Dank voor je input. Ik heb ondertussen een andere bedacht: Financial Staffing Who's watching for you? Uitleg:deze geldt zowel voor kandidaten als voor mogelijke klanten. De vraag is wie er voor jou uitkijkt naar nieuwe mogelijkheden? Dan heb ik het over enerzijds geschikte kandidaten voor opdrachtgevers en anderzijds interessante posities voor kandidaten. Ik las ergens op een site dat een goeie slogan het "einde" zou moeten zijn van je communicatie. Het is de indruk die je achterlaat bij je klant of andere personen. Ik vind dit wel een geschikte slogan bijvoorbeeld na een indrukwekkend reclamefilmpje over het bedrijf. Wat vinden jullie hiervan?
 7. Precies, daar heb je helemaal gelijk in. Zo'n idee had ik dus ook. Het was zelfs nog "holler" en kwam uiteindelijk hierop. Het is echt lastig om er eentje te bedenken die echt iets toevoegt. Er zijn weinig slogans waar je dat "Da's je geraden ook" idee niet hebt. Red Bull heeft bijvoorbeeld een goeie: Red Bull, geeft je vleugels. Zoiets is niet vanzelfsprekend. Moet misschien nog maar eens verder denken, iemand anders nog tips?
 8. Is geen administratiekantoor. Het bedrijf is actief op het gebied van detachering (plaatsen van finance professionals bij derden), interim-management en werving & selectie.
 9. Haha, je hebt gelijk. Ik heb het bericht aangepast. Heb je ook nog een serieuze reactie voor me? Dank je!
 10. Hallo allemaal, Ik ben bezig met het opzetten van een plan voor een financieel detacheringsbureau. Het bedrijf zal actief zijn op het gebied van detachering (plaatsen van finance professionals bij derden), interim-management en werving & selectie. Verwachte start is 1 februari 2011. Nu heb ik een aantal slogans bedacht, maar ik vraag me af wat jullie hiervan vinden? Dus als eerst de naam van het bedrijf en dan Financial Staffing gevolgd door één van de volgende slogans: 1. Reken op expertise. 2. Reken op financiële expertise. 3. Reken op synergie. Eén van de sterkste punten van het bedrijf wordt de inzet op samenwerking d.m.v. goed account management en contact met de klant. En dat het bedrijf gespecialiseerd is en zich uitsluitend beperkt tot het detacheren van financieel personeel. Vandaar dat ik op bovenstaande slogans ben gekomen. Vinden jullie het iets? Hebben jullie wellicht nog tips? ??? Alvast bedankt! :)
 11. Iedereen ontzettend bedankt voor de reacties, ik heb het e-book nu bij zo'n 10 mensen uitstaan voor feedback. Dit lijkt me zo even genoeg! Wat mij betreft mag dit topic gesloten worden. André
 12. De tussenstand staat op 8 momenteel. Zijn er meer mensen die wellicht interesse hebben? Hoe meer positieve reacties hoe beter ;-) Ik hoor jullie graag!
 13. Hoi Rick, Je hebt hem als het goed is nu in je inbox! Ik zou blij zijn als je er iets aan hebt. Je testimonial en evt. opmerkingen ontvang ik erg graag van je! Bij voorbaat dank. Groeten, André
 14. Goedemorgen, De afgelopen tijd ben ik druk bezig geweest met het maken van een eBook met daarin allerlei nuttige informatie voor het plegen van succesvolle telefonische acquisitie. In het kort komt het erop neer dat ik een aantal boeken over dit onderwerp, maar ook websites, fora en andere interessante artikelen heb doorgespit en alle vragen die er zijn over dit onderwerp heb proberen te beantwoorden in dit eBook. Daarnaast heb ik uiteraard ook mijn eigen ervaringen opgenomen in het verhaal. Kortom, alle geheimen die er zijn om succesvol nieuwe klanten te bellen en afspraken te maken staan in dit document. Het is uiteindelijk een document geworden van 22 pagina's vol met handige tips en trucs. Nu wil ik dit eBook gaan verkopen op internet (website etc. moet ik nog opzetten) maar hiervoor heb ik testimonials nodig. Daarom zou ik jullie graag willen vragen of jullie mij hiermee willen helpen. Mocht je interesse hebben om het eBook te lezen dan kun je mij een berichtje sturen met je e-mailadres, ik zorg dan dat je daarna het eBook zsm van mij ontvangt in je inbox. Vervolgens verneem ik graag je reactie zodat ik deze eventueel kan vermelden op mijn website. Los van het positieve verhaal sta ik natuurlijk ook open voor verbeteringen en aanvullingen. Ik zie jullie reacties met belangstelling tegemoet. Bedankt alvast. P.s.: ik weet niet of ik met dit onderwerp hier op de juiste afdeling zit, maar dit leek mij de beste plek. Mocht dit niet zo zijn, hoor ik dat graag.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept