Jump to content

ElevatorPitch

Newbee
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondersteunende organ
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. “Startende ondernemers gezocht In de Elevator Pitch op BNR Nieuwsradio worden startende ondernemers aan de tand gevoeld over hun idee, de uitvoering, hun toekomstplannen en alles wat er verder bij komt kijken. De term Elevator Pitch is overgewaaid uit de VS. Het idee is dat een prille ondernemer in een lift toevallig een potentiële financier tegenkomt en alleen dat ene liftritje heeft om zijn aandacht te trekken. In het programma krijgt de ondernemer dezelfde kans. Het programma wordt uitgezonden op woensdagavond om 23:00 uur, met herhalingen op zaterdag om 15:30 uur en op zondag om 05:30 uur en 21:30 uur. Het programma wordt gepresenteerd door Peter van Zadelhoff, samen met een gastpresentator uit de venture capital branche zoals Toon den Heijer (ex-directeur Gilde), Paul Schröder, Top Paffen (Residex Ventures), Sake Bosch (Prime Technology Ventures), Nils de Witte (directeur Nebib) en Roel Pieper (directeur Favonius Ventures). Per uitzending komen telkens twee starters aan het woord. Heeft u een geniaal plan? Heeft u geld nodig? Meld u dan aan via elevatorpitch@bn.nl”
 2. In de Elevator Pitch op BNR Nieuwsradio worden startende ondernemers aan de tand gevoeld over hun idee, de uitvoering, hun toekomstplannen en alles wat er verder bij komt kijken. De term Elevator Pitch is overgewaaid uit de VS. Het idee is dat een prille ondernemer in een lift toevallig een potentiële financier tegenkomt en alleen dat ene liftritje heeft om zijn aandacht te trekken. In het programma krijgt de ondernemer dezelfde kans. Het programma wordt uitgezonden op woensdagavond om 23:00 uur, met herhalingen op zaterdag om 15:30 uur en op zondag om 05:30 uur en 21:30 uur.” Het programma wordt gepresenteerd door Peter van Zadelhoff, samen met een gastpresentator uit de venture capital branche. Meestal is dat Toon den Heijer (ex-directeur Gilde), maar soms ook iemand anders, zoals Paul Schröder (directeur Residex Ventures), Nils de Witte (directeur Nebib) en Roel Pieper (directeur Favonius Ventures). Per uitzending komen telkens twee starters aan het woord. Heeft u een geniaal plan? Heeft u geld nodig? Meld u dan aan via elevatorpitch@bn.nl
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept