Jump to content

horeca

Junior
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  maak een keuze
 • How did you find us:
  maak een keuze

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Het volgende..... Voor veel van ons is het BBMKB bekend maar ik ben op zoek naar iemand die hier ook ervaring in heeft zeker nu ik er zelf gebruik van wil maken. Daarnaast vraag ik of iemand al eens heeft gewerkt met de rabobank in combinatie met een BBMKB ook heeft de Rabobank nu een stimuleringslening Het is een achtergestelde lening Bij een faillissement betaalt u eerst alle andere schuldeisers. Pas daarna lost u de lening af. Als dat niet meer lukt, dan wordt de lening vaak helemaal kwijtgescholden. Eventueel kunt u de eerste 5 jaar niets aflossen. Zo heeft uw bedrijf de eerste jaren extra financiële ruimte. Bovendien betaalt u geen garantieprovisie.
 2. het gaat er mij niet om dat mijn bedrijf meer waarde geeft aan de rest van de panden zo zie ik dat ook niet. Kijk de mogelijkheid is er om het te kopen voor een mooi prijs daarnaast zijn er veel mogelijkheden om samen te werken waardoor de verbouwingskosten lager worden. Het is duidelijk dat na de verbouwing het pand meer waard is,ik zie dit dan ook weer als een zekerheid voor de bank. Daarnaast heb je ook nog een zekerheid door een goed onderbouwd ondernemersplan.
 3. Het gaat om een pand dat al lang leeg staat hierdoor is de koopprijs erg aantrekkelijk. Boven en naast het pand word alles opgeknapt en gesplitst in koopwoningen. Omdat de nieuwe eigenaar dit gaat doen kan ik veel kosten met hem delen. Door de investering in de woningen (eigenaar) en mijn bedrijf wordt het een mooi blok. Ik zie dit als een goede investering.
 4. In het bestemingsplan van de gemeente is horeca hier toegestaan,natuurlijk heb ik dit ook aangevraag via de juiste personen en afdelingen.
 5. hallo wie weet hier iets meer over. Het volgende is het geval ik ben op zoek gegaan naar een bedrijfspand (horeca) Nu heb ik een pand op het oog casco dus geen goodwill ect... Het is een huur pand maar de mogelijk bestaat nu dat ik het pand ook kan kopen maar hier komt natuurlijk veel bij kijken. Wie heeft hier meer verstand van ...kijk ik leen al geld van de bank voor verbouwing en invemtaris etc... Tel nu dat ik het pand kan kopen hoe doe ik dit dan ik heb niet heel veel eigen geld ....
 6. horeca

  Brouweij

  bedankt voor de reactie Kijk ik huur het pand niet van een brouwerij Ik kan kiezen wie ik wil heineken juplier etc het is voor mij de bedoeling mijn solvabiliteit iets te verhogen ik dacht tot 10 k
 7. horeca

  Brouweij

  Na veel informatie te hebben gekregen via deze site loop ik nu tegen het volgende aan. Na lang na denken heb ik besloten om met een brouwerij samen te gaan werken. Het is mijn bedoeling om naast de afname van bier etc ook een lening via de brouwerij te laten lopen. Hoe gaat dat,dit is ook afhankelijk neem ik aan hoeveel je zelf in brengt en hoeveel je gaat afnemen. :)
 8. Bedankt, Nu het volgende het is voor mij duidelijk in wat voor keuze ik ga maken De keuze is flesjes en geen tap bier,reden inrichting,uitstraling openingstijden publiek. etc. Nu heb ik een pand op het oog,dit pand is niet van brouwerij maar van een drankenhandelaar. Is het nu nog wel aantrekkelijk voor hem als ik deze keuze maak.
 9. Bedankt, De reden dat ik vraag is dat bij het zoeken van de juiste bedrijfsruimte je altijd wel te maken krijgt met een brouwerij of drankenhandel,of gokkasten leverancier. Ten tweede past het niet in mijn zaak een Tapinstalatie,gokkast etc. maar wil natuurlijk wel een goede locatie. Daarom dacht ik aan de mogelijkheid om flesjes bier te verkopen,zo blijft mijn idee en uitstraling het zelfde.
 10. Ik heb een vraag omtrent het samenwerken met een brouwerij of drankenhandel. ALs ik er voor kies om een tap bier te gaan verkopen in mijn toekomstige zaak krijg ik te maken met een brouwerij. ALs ik kijk naar mijn zaak inrichting past een tap niet en verkoop dan ook liever bier op de fles. VRAAG Klopt het dat er op bier in een flesje meer marge zit dan op kelderbier. en dit dan ook aantrekkelijker is voor mijn leverancier. :)
 11. Daar ben ik weer,het is even geleden Heb wat informatie gekregen van een bedrijf die in de zelfde branche zitten. Nu kwam weer het verhaal van wel of geen bier/wijn verkopen in je zaak,kreeg ik het volgende advies dat ik best bier en wijn kan gaan verkopen maar ik neem dan geen tap instalatie in mijn zaak gewoon alles in flesjes zo blijft je uitstraling van je bedrijf toch zo als je het zou willen. Mijn vraag is of er hierdoor toch meer mogelijkheden zijn dan als ik toch alleen frisdrank bij ze afneem,maar hoe gaat dit dan het is moeilijk om uit te rekenen hoeveel hectoliter je mogelijk gaat verkopen.
 12. Ja is duidelijk Het gaat om een A locatie Het gaat om alle frisdranken in flesjes en plastic flesjes geen postmix En mijn vraag is nog steeds wat normaal is met afname bonus hoe moet ik dat zien en ik begrijp best dat ze minder doen dan als ik wel bier verkoop.
 13. wat mijn vraag is ,kijk ik kan natuurlijk op mijn eigen gevoel afgaan maar ik wilde is weten of er iemand is die hier ook mee te maken heeft gehad en wat zijn ervaringen zijn..... Kijk normaal gesproken heb je een gesprek met een brouwerij en dan gaat het over hoeveel hectoliter etc ect . Ik verkoop geen bier etc,daarom gaat het hier om andere bedragen en om alleen maar afname van frisdrank. Wilde is weten of er iemand was die mij kon vertellen wat voor bedragen of voorstellen bij wat voor afname normaal zijn.
 14. Wat is wijsheid en wie heeft er met dit bijltje gehakt. Ik ben door advies van andere in gesprek gekomen met leveranciers frisdranken Ik ga een hoop frisdrank verkopen in mijn nieuwe zaak nu heb ik verschillende voorstellen offertes gehad. • Afname bonus frisdrank vooruit betaald aantal jaren • Achter gestelde lening
 15. horeca

  Abn Amro

  Bedankt voor de reactie, ja nu begint het pas haha ;) :D ;D
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept