Jump to content

Diamond 4 IT BV

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Address
  Europaweg 3, Heerde, 8181BG, Netherlands
 • First name
  Victor
 • Last name
  Angelier
 • Company or organization name
  Diamond 4 IT BV
 • Website address
 • How did you find us:
  anders
 • Skype

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketi

Company info

 1. Het gaat niet alleen om Zweden maar om meer landen. Ons pakket is bv ook in het Engels te verkrijgen. Hoe zit het met de regels in Engeland bv? Mijn excuus als dit niet duidelijk over kwam.
 2. Hallo, Ik kon geen goede keuze maken voor het plaatsen van dit bericht maar goed. Wij zijn druk bezig met het ontwikkelen van een softwarepakket (web-based) voor campings en verhuurders van vakantiehuizen/bungalows. Nu zijn we eigenlijk op zoek naar hulp met betrekking tot regelgeving. Volgens berichten moet er in Zweden veel informatie van de 'gast' worden opgeslagen en moeten facturen ook aan bepaalde eisen voldoen. Dit zou moeten zijn opgelegd door de belastingdienst(skattewerket). Heeft iemand hier ervaring mee? Kan iemand ons van informatie voorzien hieromtrend? Onze demo versie is bereikbaar via http://demo.ezrecreatie.com Misschien dat jullie nog meer adviezen hebben? Groeten en bedankt alvast! Victor
 3. Beste ondernemers, Ik heb een tweetal vragen. Wij zijn een jonge onderneming en willen graag overgaan van een VOF naar een BV. Hiervoor moet je alleen wel 20.000 euro hebben als gestord kapitaal. Is het zo dat je dit geld tijdelijk op de rekening moet hebben staan, en daarna b.v. weer terug kan geven aan de bank, of wie dan ook ? De tweede vraag, misschien een idiote maar goed. Zijn er mensen of bedrijven die je hiermee kunnen helpen, dus bijvoorbeeld dit geld tijdelijk beschikbaar stellen ? Buiten de banken om natuurlijk ? Alvast bedankt voor jullie hulp. Victor Angelier
 4. Een dergelijke tool is er al, dus ik denk niet dat je hier patent op kan aanvragen. Success
 5. Nee een marktonderzoek heb ik niet laten doen.
 6. De input is van meerdere bedrijven gekomen door heel nederland. Ik snap dat er heel wat bij komt kijken om een freelance verkoper te vinden en er een samenwerking mee op te zetten. Het zelf verkopen heb ik een jaar geprobeerd. Maar dit is niet mijn vak. Ik vind het niks, ik kan het niet, heb er geen kennis en ervaring in en wil graag doen waar ik wel goed in ben. Daarom ben ik juist op zoek naar een externe partij om dat deel uit handen te geven. Ik heb ook al eens zitten denken om het complete pakket, inclusief broncode te verkopen en dan weer wat nieuws op te gaan zetten. Bedankt voor de input.
 7. Men zal bij mij aankloppen puur om de prijs en de functies die het pakket heeft. Ik heb ook niet gezegt dat Pink Roccade zo'n pakket heeft, maar dat je aan pakketten van die grote moet denken. Had 1 vraag nog niet beandwoord. Nee het pakket is niet geheel op eigen ideeen gebaseerd. De basis was mijn idee. Hier heb ik alle ideeen die ik heb ontvangen uit de uitzend en detachering aan toegevoegd, en dit heeft het pakket gemaakt zoals het nu is. Functioneel, en aan de wensen van de klant.
 8. Bedankt voor de reacties als eerst. Om even een zwartwitbeeld te schetsen van wat ik graag zou willen is iemand die de hele verkoop en eventuele marketing opzich neemt. En de andere kant ICT kant wil ik dan graag doen. Ik heb 5 jaar lang als ICTér in de deze branche gewerkt en dus in praktijk gezien waar het kwa automatisering wel eens schort. Vooral bij de 'kleinere' ondernemingen is tijd altijd een gebrek. Er worden natuurlijk wel pakketten gemaakt voor deze branche alleen dan moet je denken aan pakketten van Pink Roccade en dergelijke. Toen het bedrijf, waar ik werkte falliet ging, raakte ik een poosje in de WW. In deze tijd ben ik begonnen en tot de dag van vandaag nog bezig het pakket beter te maken. Inmiddels draaid het 1,5 jaar bij een detacheringsbureau en deze kan met 1 man personeel makkelijk 80 mensen per week detacheren. Daaruit blijkt dus mede dat het pakket echt zijn werk doet zoals ik dat 4 jaar terug voor ogen had.
 9. Beste ondernemers, Als starter kan ik nog veel leren van de mensen op dit forum en daarom leg ik graag mijn vraag bij jullie neer. Ik heb de afgelopen 4 jaar hard gewerkt aan een software pakket voor de detacherings branche in de bouwsector. Dit pakket wil ik graag op de markt brengen en ben daarom op zoek naar een partner. Heeft iemand een idee hoe ik dit het beste kan aanpakken ? Bijvoorbeeld met een samenwerkingsovereenkomst of een met een freelance verkoper. Ik weet uit de ervaring die ik inmiddels heb opgedaan dat het pakket zeker uitkomst bied voor detacheringsbureaus, maar ik ben zelf een programmeur en heb dus helemaal geen ervaring met verkoop. Graag jullie reacties. Met vriendelijke groet, Victor Angelier
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept