Jump to content

Bobby

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Bobby

 1. Ahaa. Hier had ik al naar gezocht maar kon die niet vinden? Ik dacht al wat raar, een forum zonder search? Dank. Marc.
 2. Mijn excuses als ik een beetje vreemde vragen stel maar voor mij is dit ook allemaal nieuw, en je kan beter veel vragen dan het wiel opnieuw uitvinden is mijn motto ;)
 3. Daar ben ik mee bezig, alleen kan ik daar nu onmogelijk antwoord op geven, want ik heb nog geen feedback gekregen.
 4. ;D Mijn missie? Het naar de zin maken van de rijkeren onder ons en hierdoor trachten een hoop graantjes mee te pikken. Mijn Visie? De markt blijven volgen, vernieuwend en orgineel in je organisatie, werkzaamheden blijven, ik denk aan exclusieve feestjes met b.v. een bekende nederlandse zanger. Alle exclusiviteit in je producten blijven volgen. Altijd blijven inventariseren wat de klanten nou nog meer zouden willen zien gebeuren etc. Mijn doel? Als alles staat, een positieve naam opbouwen. Een naam van iemand waar mensen graag naar toe komen, zonder 2de gedachte.
 5. In het businesslan wordt er gevraagt naar mijn doelgroep en de 5 P's. Product / Dienst Prijs Plaats Promotie Personeel Wat wordt er verstaan onder prijs? want dit zijn er dan nogal wat, of doelen ze op het pand? Promotie? Bedoelen ze hier de groei? Personeel? Hoeveel en waarvoor? Bij voorbaat dank. Marc.
 6. Joh mensen. Ik ben eigenlijk pas geleden op het idee gekomen. Ben wel al tijden bezig om gaten in de markt te vinden. Ondernemer in spe te worden zeg maar. En sinds een paar dagen heb ik dus dit gat in de markt gevonden. Waar ik moet beginnen, ik heb geen idee, het is voor mij ook allemaal nieuw. Ik denk dat ik er eerst maar achter moet proberen te komen of in gelijk heb dat er inderdaad een markt voor is, ook geen idee hoe dit te doen maar ik zal op een of andere manier feedback moeten zien te krijgen van de gevestigde welgestelden in mijn buurt.
 7. Bedankt voor je reactie... En voor wat betreft de opening, laat ik eerst maar weten waar te beginnen ???
 8. Ik zal e.e.a. even toelichten. Wat er bij mij ons in de gemeente, stad mist is een uitval bassis voor de rijkeren onder ons en dat zijn er nogal wat. Mijn idee, is om een gelegenheid te openen met alleen maar duur, exclusief drinken en eten, dure wiskey's, cognac's, sigaren, wijnen, sherry's. Maar ook, de beste koffie, gebak. Kaviaar, oesters, etc. (geen warm eten) De ruimte moet tevens ook geschikt zijn voor exposities, recepties en feesten. + genoeg parkeerruimte om alle dure auto's te parkeren. Ze moeten zich lekker kunnen profileren, iedereen moet ze naar deze gelegenheid z
 9. Ik ben even door alle posts van de businessplannen heen gelopen en heb ook e.e.a. gedownload en ingekeken. Maar er worden zoveel vragen gesteld waar ik geen antwoord op kan geven. Ik heb zeg maar alleen een gat in de markt gevonden voor een plaats in Nederland waar ze deze voorziening (horeca) absoluut niet hebben. Ik heb wel in grote lijn een idee kwa opzet en benodigdheden, maar voor wat betreft, financieen, personeel, verzekeringen etc. etc. GEEN IDEE ??? Dus waar begin je dan? Ik zit zeg maar zo in elkaar van, je wil ijs verkopen, koop dan een ijskar en ijs in en verkoop...
 10. Ik heb dus een uniek idee voor een horeca gelegenheid. Ik heb alleen geen idee waar ik moet beginnen? In mijn hoofd weet ik dus precies wat ik wil, alleen hoe zet je zoiets op papier, in een businessplan etc. etc. Bij voorbaat dank. Marc. [edit mod] titel specifieker gemaakt [/edit]
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept