Jump to content

mazzi

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • First name
  Emil
 • Last name
  Pilecki
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.cube-art.nl

Company info

 • Location
  Almere
 1. Nooit geschoten is altijd mis toch ? Ook krijg ik beetje het gevoel nu dat die lead generatie niet echt eerlijk gaat. Maja das mijn mening, Op dit moment ga ik eerst mijn website correct op orde brengen. En ga dan wel opzoek naar een goed marketing bedrijf.
 2. @ Verfrissend @ Externe Werving Hartelijk bedankt hier heb ik zeker wat aan. Heb vandaag te horen gekregen dat ik waarschijnlijk ook subsidie kan aanvragen voor deze innovatie producten.
 3. Zucht, Mijn vraag is over de reclame die ik wil voeren. Webreview vraag ik wel aan andere mensen. Ik was namelijk allang op de hoogte van deze zaken, deze is namelijk al in de maak. Voordat ik campagne ga voeren gaat natuurlijk de nieuwe website online. Deze oude toont alleen wat informatie voor jullie.. Laten we ons een website voorstellen die in julie ogen goed in elkaar zit. Verder nog ideen over leads ?
 4. @ Twabla, Ik mik op starters en bedrijven die iets innovatiefs willen. Bijvoorbeeld een restaurant die bestellingen gaat opnemen doormiddel van een ipad. Foto's van menu's zijn direct aantoonbaar ect ect... #Frans Sijtsma Cube-art is niet de website. Dat is een oud domein waar nog veel mails op lopen. Ik zal nu even mijn profiel aanpassen. Nog ideeën ?
 5. Beste HL, Sinds kort zijn wij (2 studenten) een bedrijfje gestart. Wij hadden onderzoek gedaan naar een gevoelige onderwerp. Hiermee hebben wij de krant + radio en zelfs de TV bereikt. Een leuk begin voor elk bedrijfje. Maar nu willen wij onze ideeën voortzetten, naar buiten brengen. We willen vooruit. Nu hebben we een budget voor marketing / reclame. Hebben jullie misschien een idee waar we momenteel het beste leads / acquisitie kunnen scoren ? In google adwords zitten we al, ze zitten meer te denken aan website's als lead generatie ? , kvk klantenbestand ? Koud bellen ? We hebben veel te maken met starters, misschien opendagen kvk ? Wat denken jullie hierover ? [titel aangepast - mod]
 6. Adressen inkopen bij kvk is niet een vorm van effectief je doelgroep benaderen denk ik. Uit ervaring weet ik dat maar 5% deze post / e-mails (bijna spam wil ik het noemen) leest. Graag zou ik willen investeren in wat misschien wat duurdere mogelijkheden maar wel effectievere.
 7. Beste HigherLevelers, Wij zitten momenteel met een vraag waar we niet zo makkelijk antwoord op kunnen vinden. Vandaag hebben wij met onze onderneming de metro krant bereikt.(zonder hiervoor te betalen) Veel klanten zullen we hiermee niet bereiken maar we hebben al wel een soort van status opgebouwd zeg maar. Wij willen presentaties gaan geven. (IT stuff) Onze doelgroep: Starters & MKB. Nu willen wij best wat geld investeren zodat wij deze doelgroep makkelijk en snel kunnen bereiken. Alleen is het volgende: KVK kan ons niet helpen en stuurde ons door naar verenigingen voor starters Verenigingen voor starters zien hier ook geen aandeel in omdat we zelf ook starters zijn en eerst lid moeten worden. Nu is onze vraag: Hebben jullie een effectieve manier om starters te benaderen. Ik zie ons zelf ook niet echt mails versturen naar bedrijven omdat niemand hier op zit te wachten. [titel aanpassen - mod]
 8. Beste HL people, Om een lang verhaal kort te houden zit het zo: Ik was bezig met een schoolopdracht, (een conferentie) waar nu een echte onderneming uit ontstaan is. Hiervoor moeten mensen betalen, tevens is het bedrag om de kosten te dekken gehaald en nu komt er winst uit voort ! Deze winst wil ik gaan gebruiken voor een onderneming (idee) waarmee ik al heel lang mee loop. Alleen dit idee moet een samenwerking zijn met DigiD en de Overheid. Mijn vraag is nu: Hoe kom ik in contact met de overheid zodat ik deze plan kan voorstellen? Het is namelijk een systeem (webbased) dat mensen kostbewust moet maken. Heeft iemand ervaring met een samenwerking met de Overheid ? Alvast bedankt voor jullie tips en advies !!
 9. Heel erg bedankt jongens. @ renep: Zou je me nog alleen willen vertellen hoeveel procent de inkomstbelasting is ? @djluc: Hoe zou ik het beter kunnen doen ? Wij hebben verder ook geen vast lasten of iets dergelijks?
 10. Beste HL's Ik heb op dit moment een webdesign vof geopend. Maar het zit me nog niet 100% duidelijk over de belasting dienst. Het best is denk ik als ik een voorbeeld geef denk ik: Stel voor: Ik maak 1 website. Deze kost 500,- ex btw Mijn tarief is 19% Dus das samen 595.- Kan ik mezelf en mijn partner 250.- p.p laten uitbetalen en de 95.- euro op de zakelijke bankrekening laten staan ? En later deze 95.- euro aangeven als omzet belasting. Ben ik hierbij helemaal klaar ? Alvast hartelijk bedankt voor jullie tijd en moeite. [titel aangepast - mod]
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept