Jump to content

BouG

Senior
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.kvk.nl
 1. Er staan genoeg adressen en telefoonnummers, bel ze gewoon even om dit te vragen. Misschien mag je wel langskomen. Daar leer je waarschijnlijk meer van als een avond Google'n. Bedankt voor de tip!
 2. Ja ik ga ze gewoon bellen, maar ben niet bekend in de AGF-wereld, dus is het nog nieuw en spannend ;D
 3. Je hebt helemaal gelijk, ik richt me het meest op vlees en vis. Daar weet ik ook het meeste van, de groente en fruit is voor erbij.
 4. Ja die website had ik net ook gevonden, hoe gaat dat dan in zijn werking? Ga ik er dan heen en is er dan een handje-klap? Of zijn er vaste prijzen? En moet je een afspraak maken of kan je er gewoon heen wanneer het je uit komt?
 5. http://www.agf.nl/groothandelsmarkten/index.asp?ghm=4 Ik ben deze website tegen gekomen, kan ik dan gewoon langs gaan? Of is er een manier waarop dit gaat?
 6. Ok bedankt, ik heb het inderdaad niet geprobeerd met de afkorting AGF. Weet u misschien meer over Rungis te Parijs?
 7. Ja ik was al bang dat de prijs niet veel zou schelen met die van de lokale supermarkt. Ik moet dus echt op zoek naar een groothandel die met een lage inkoopprijs komt.
 8. Bedankt, ik ga ze even een mail sturen om te vragen hoe het in zijn werking gaat. Ik heb ook gehoord van Rungis in het zuiden van Parijs? Heeft iemand daar ervaring mee?
 9. Hoi allemaal, Ik ben bezig met mijn ondernemingsplan voor mijn winkel in levensmiddelen, maar blijf haken op de groothandels voor groente en fruit. Ik heb gegoogled en op dit forum gezocht. Nu is dus mijn vraag of iemand tips heeft waar ik het beste mijn groente en fruit kan inkopen of hoe het in zijn werking gaat? [mod edit: nietszeggende titel 'strukelblok' vervangen]
 10. Hoi allemaal, Is het verstandig om eerst bij de KvK in te schrijven tijdens het schrijven van een ondernemingsplan? Ik wil namelijk bij bv de sligro of groothandels kijken naar de prijzen van de producten, maar ze vragen dan altijd om een KvK-nummer. [mod edit: titel verduidelijkt]
 11. Bedankt voor je informatie.
 12. Ja, dus samengevat kun je mij niet helpen?
 13. Hoi allemaal, Ik heb een geweldig concept, maar ik weet nu niet wat het beste is om te gaan doen. - ik kan een octrooi aanvragen en veel geld betalen. - maar ik kan ook naar een groot bedrijf stappen en mijn concept aan hun voorleggen. Wat denken jullie dat het beste is? Wanneer ik naar een groot bedrijf stap heb ik de kans dat ze me bedanken en vervolgens mijn concept gewoon afpakken. Maar wanneer ik een octrooi aanvraag moet ik naar een fabriek zoeken enz enz.... Heeft iemand een tip... Alvast bedankt.
 14. Wat houdt een Citroen Mehari in? En is dit voor de schapen en koeien? En kun je mij meer informatie geven over de vergunningen?
 15. Geachte mede-ondernemers, Ik wil groente & fruit, en schapen en koeien, van Frankrijk naar Nederland brengen en verkopen. Heb ik hier een vergunning voor nodig? En waar moet ik nog meer aan denken? Alvast bedankt.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept