Jump to content

ninosins

Junior
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Male
 • Company or organization name
  8-Ball Productions
 • Website address
 • How did you find us:
  anders

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  tv formats hebben. Heb je een format maar weet je niet hoe je verder moet en deze verkocht krijgt. Ik ben op zoek naar die mensen. Samen kunnen we de grote spelers aanpakken.
 1. Hoi Plau zou je contact met mij op willen nemen? satish.jawalapersad@8-ballproductions.nl
 2. Natuurlijk kan dat. Alleen hoop ik met deze oproep dat mensen zich daarbij geroepen voelen. Heb het wel geprobeerd maar die persoon was nogal angstig om te partneren en daar is uiteindelijk niks van gekomen wat ik persoonlijk erg jammer vond. Dus in plaats van meteen een partnership eerst elkaar leren kennen en vertrouwen want het blijft een verneukeratief (pardon my french) wereldje en eerst even samenwerken kijken of de klik er is en dan inderdaad partners worden.
 3. Nou het gaat in ieder geval de goede kant op met 8-Ball Productions. Als het meezit zit ik binnenkort om tafel met een aziatisch productiebedrijf welk voet aan grond wilt zetten in Europa. Zou een unieke samenwerking kunnen worden. Ik merk wel aanmezelf dat ik niet zo zeer een creatief persoon ben in de zin van heb wel ideeën maar kan dat dan niet goed uitwerken. Ik ben meer de man die contacten kan maken en het kan verkopen maar de ideeën moeten van iemand anders af komen. Ik lees hier wel eens dat mensen ideeën hebben maar er dan niet verder mee komen. Als jullie goede formats hebben zou ik graag met jullie willen samenwerken. Jullie de ideeën ik verkoop ze. Als jullie meer informatie willen of met me willen praten kan dit altijd mail me maar op: Satish.Jawalapersad@8-ballproductions.nl of info@8-ballproductions.nl
 4. Hoi Scully, Het werkt inderdaad niet zo. Als er een aantal puntjes gewijzigd worden in het format dan sta je inderdaad met lege handen. Je kunt het wel enigzins afschermen maar meer ook niet. Ik ben in ieder geval een stuk verder dan toen ik de topic starte. mail me op ninosins24@hotmail.com of via www.8-ballproductions.nl Ik hoop graag wat van je te horen.
 5. Hoor ik enige scepsis?? ;D Momenteel druk doende met het ondernemingsplan. Maar maakt niet uit...het zal wel even wat tijd kosten heb ook nog een fulltime job. Maar waar een wil is...
 6. Kijk dat lees ik graag !!!!! Alweer een pluspunt, iemand die zelf actief informatie verzameld. 8) Nou Nico, Mail me anders op ninosins24@hotmail.com dan gaan we eens kijken wat ik voor je kan betekenen
 7. Nou gisteren met Jornt gezeten...en ik zie een mooie toekomst. Dus hou je maar vast....we komen eraan!!!
 8. Ik heb gisteren begrepen dat deze regeling per november ingaat.
 9. Kijk dat lees ik graag !!!!! Alweer een pluspunt, iemand die zelf actief informatie verzameld. 8) Absoluut!! Als ik iets niet kan vinden dan zal ik om hulp vragen maar eerst zelf zoeken. Daarnaast al wat research gedaan op de "markt"en met name Eyeworks.
 10. Hoi TechNico. Way ahead of you ;D Ik heb al gezocht op format zodoende heb ik contact met Jornt gelegd. Laten we zeker een keer samen brainstormen! Lijkt me een goed plan.
 11. Bedankt. Ik vat het zeker niet op als gezeik. Ik wil juist zulke informatie ontvangen want daar kan ik wat mee. Momenteel ben ik particulier en nog geen bedrijf. Nadat de show is uitgevoerd heb ik een demotape waar ik wat mee kan. Er komen sowieso 2 filmploegen 1 van De Baak (organisator) en eentje van Salto (lokale omroep) tevens wilt RTV NH er nog wat mee doen.
 12. Hoi, Dat klopt je hebt helemaal gelijk. Ik heb de website zelf in elkaar geflanst. Het is namelijk zo dat ik mee doe met de wedstrijd inspiratie voor integratie ( www.inspiratievoorintegratie.nl ) Ik heb dit idee bedacht en ben begonnen met de uitvoering. Gaandeweg bleek de ondernemer in mij wakker te worden. En ben ik begonnen met een ondermeningsplan. Heb ondertussen ook al contact met Jornt. Hopelijk gaat er wat moois uitbloeien.
 13. Nou mensen, Weinig reacties ??? Kom op weest enthousiast kraak me af...of bemoedig me....ik ben al met mijn eerste project bezig genaamd dissum! check www.dissum.nl
 14. Hoi Nils, Bedankt voor je snelle reactie. Ik heb een aantal ideeën waarvan ik er 1 heb uitgewerkt. Ik wil met hun kijken of mijn idee goed genoeg is voor de tv. En dan gezamenlijk een concept maken en verkopen. Dat is de korte versie van wat ik wil.
 15. Hallo allen, Ik heb voor de grap meegedaan met een wedstrijd. Je moest een idee bedenken om integratie te bevorderen in nederland (www.inspiratievoorintegratie.nl) Nu heb ik een soort van comedyshow bedacht. Ik blijk hier heel goed in te zijn bleek opeens was altijd al creatief maar nu komen mijn ideeën tot leven. Uiteindelijk goed na gaan denken wat ik verder wil (heeft iedereen wel eens denk ik). Ik wilde mijn idee eerst verkopen aan bijvoorbeeld Endemol of Eyeworks etc. Maar bedacht toen dat het beter is om het in eigen beheer uit te brengen en te verkopen. Kortom ik wil een productiebedrijf starten. Ik ga niet me baan opzeggen in eerste instantie kan het nog naast mijn baan (werk 4 dagen) en op mijn werk mag ik tijd gebruiken voor mijn bedrijf. Ik ben bezig om een ondernemingsplan te schrijven en heb al een hele sterke visie over hoe ik mijn bedrijf wil inrichten. Maar dit is allemaal wel redelijk nieuw. 12 feb. ga ik naar een workshop van de KvK om startenden ondernemers handvaten te bieden. Ik zoek niet naar grote geldschieters ofzo maar wat ik wil weten of iemand ervaring heeft met het opzetten van een productiebedrijf of iemand kent. Ik heb zelf al contacten met Men at Work productions, NPS, TVBV en indirect BNN. Maar wil graag met iemand praten of brainstormen over verdere invulling. Trouwens fantastisch forum dit!!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept