Jump to content

ElonDahan

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • How did you find us:
  partner-site

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Eigenlijk heb ik zelf helemaal niets gedaan behalve dan het laten stempelen van het idee. Reden hiervoor was dat ik het te druk had met andere zaken. Ik ben er overigens nooit zeker van geweest of ik er echt wat mee ging doen.
 2. Ik heb 1,5 jaar geleden een idee laten stempelen bij de belastingdienst. Nu is er een partij in Nederland die letterlijk precies hetzelfde idee heeft uitgevoerd. Deze partij heeft zelfs al verschillende media-aandacht gekregen en het lijkt aan te slaan. Welk recht heb ik nu? En heeft het nut een inbreukprocedure op te starten??
 3. Hallo, Ik ben vorige week een bedrijf begonnen wat een nieuw advertising medium heeft ontwikkeld. Ik moet nu echter adverteerders zien te vinden. Kan iemand mij adviseren hoe ik dit het beste kan doen? Bij voorbaat dank allen................................
 4. Hallo, Ik ga komende week een V.o.F. oprichten met een collega / vriend. We hebben de volgende verdeling afgesproken 35% collega / vriend. 65% voor mij. Dit laten we bij de kamer van koophandel zo registreren mijn vraag is echter of dit voldoende is. Of is het verstandiger om een vennootschapscontract op te stellen en dit te laten ondertekenen bij een notaris? Alvast bedankt.
 5. Je kan ideeen laten stempelen bij de belastingdienst. Op deze manier heb je een geboortedatum van je werk. Als een ander dan met hetzelfde idee aan de slag gaat zal hij/zij moeten aantonen dat zij voor deze datum zijn begonnen met dit idee lukt dit niet dan moet er worden geschikt.
 6. Ja dat is inderdaad een groot risico. Ik denk dit te voorkomen door met de meest gunstige locatie in Nederland een deal te sluiten waardoor een mogelijke concurrent in ieder geval niet vanuit deze locatie kan verstrekken. Verder heb ik het idee auteursrechtelijk laten beschermen maar ook dit is natuurlijk niet waterdicht.
 7. Ik ben met je eens dat het verstandig is om een ondernemersplan te schrijven. Dit ga ik doen. Maar nog even over het unieke van mijn product. In het buitenland is het al een groot succes en het is een minimale investering. Ik bedoel eenmalig 25000 en meer niet. Verder is er in de advertising business jaarlijks milioenen te besteden. En hebben wij een relatief goedkoop product in vergelijking met andere media. Ik heb alle gegevens voor het schrijven van een ondernemersplan al om handen. En marktonderzoek heb ik ook al gedaan. Ik ben tenslotte afgestudeerd ce-student.
 8. Ik ben me bewust van het belang van het schrijven van een ondernemersplan. Ik ben hier echter nog niet aan toegekomen en alles gaat nu in een stroomversnelling. Verder gaat het hier om een uniek product en klanten daar hoef ik niet bang voor te zijn.
 9. Overigens wil ik ook nog even benadrukken dat het niet mijn bedoeling was om een oproep te plaatsen! Ik wil echt alleen advies..............
 10. Het is meer het feit dat naar de bank gaan weer een behoorlijke klus is. En ik heb overigens nog geen ondernemersplan. Nu is het voor mij geen groot probleem om dit te schrijven maar het kost wel weer de nodige tijd. Het verhaal is dat als we halverwege maart overeenstemming krijgen met de locaties dat we heel snel aan de slag moeten. Voor die start hebben we minstens 25000 euro nodig. Het gaat hier om een eenmalige investering in voornamelijk diplays en kantoorbenodigheden.
 11. Hallo allemaal, Ik heb gezien dat er op deze site erg nuttige adviezen worden gegeven door de gebruikers. Ik ben een 23-jarige net afgestudeerde HBO-er commerciele economie. Ik ben samen met een vriend bezig een eigen bedrijf op te zetten. We hebben een nieuw medium voor advertising bedacht (geen online advertising) en we zijn nu in onderhandeling met een A1 locatie in Nederland om het te verstrekken. Ik verwacht in maart hier duidelijkheid over te krijgen. We hebben een startkapitaal nodig van 25000-50000 euro en zoeken hier z.s.m. een investeerder voor. We verwachten de investering binnen 1 jaar terug te kunnen betalen uitgaande van realistische omzet. Heeft iemand enig idee waar ik een investeerder kan vinden op korte termijn? Ik zou graag meer vertellen over het concept maar ik moet nog enigzins voorzichtig zijn. Groet, Elon [titel aangepast - mod]
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept