Jump to content

Heuveling Dak

Junior
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Address
  Conradweg 12, Arnhem, Netherlands
 • First name
  Emiel
 • Last name
  Heuveling
 • Company or organization name
  Heuveling Dakbedekkingen
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  Netwerken belangrijk vinden, het woord gunnen in hun woordenboek hebben staan en verder gewoon gezellige hardwerkende ondernemrs net als ik.
 • My opinion about entrepeneurship
  Hard werken en beloond worden.
 • My opinion about innovation
  Super belanrijk voor iedere ondernemer.
 1. Ben inmiddels lid geworden en vind het tot op heden positief. Mijn doelgroep is een ieder die geconfronteerd wordt met een lek dak! Dus mijn doelgroep is hier zeker te vinden.
 2. Jawel hoor werkt best, ingevoerde email controleren!
 3. Het laatste deel van de link wordt niet goed meegepakt in het bericht wat je quote, dit is een volledig werkende link: http://content.business-class.nl/index... enzovoort. Bedankt!
 4. Beste Higherlevel leden, Zijn er ondernemers lid van Speedmeet online netwerken Zou graag uw reactie,s horen over het rendement van deze vorm van netwerken ??? Zoals ik begrepen heb op de website betaal je minimaal € 100,- waarna je elke dag een kaartje met profiel van een ondernemer ontvangt, deze ondernemer ontvangt tevens jouw profiel. Alvast bedankt voor eventuele reactie,s Emiel Heuveling. [titel aangepast - mod]
 5. Wij proberen al jaren xxxxx.nl te kopen bij blixem internet service deze vragen gewoon veel te veel geld.En ze gebruiken de naam nu alleen maar voor reclame. EDIT, domeinnaam even geanonimiseerd.
 6. Bedankt dit bedoel ik met opbouwende kritiek ;D Heb inmiddels wat huiswerk gedaan en hoop dat ik nog meer opbouwende kritiek ontvang hier. Diverse teksten in mijn website al verandert.
 7. Bedankt dit bedoel ik met opbouwende kritiek ;D
 8. Helemaal mee eens maar wel moeilijk. De particulieren sector bij ons zijn absoluut niet de lowbudget mensen, dit zijn de mensen die ervan overtuigd zijn dat onze kwaliteit duurder is en deze mensen betalen ons daar voor. Een kijkje op onze website geeft dit en ook onze veelzijdigheid aan. De grotere bedrijven hebben prijzenoorlog in deze regio maar ook veel ontroerend goed dus dakbedekking is niet direct hun core business dit maakt het ons extra lastig. [edit mod] {quote} en {/quote} goed geplaatst[/edit]
 9. Hardstikke bedankt! zal nog veel werk hebben aan deze nieuwe doelgroep.
 10. Je vraagt naar meningen, vervolgens geeft iemand met veel expertise op dit vlak (bekijk maar eens wat posts van TwaLevel, allemaal erg inzichtrijk) jou zijn mening, en dan schiet je in de verdediging dat wat hij zegt niet waar is. Dat lijkt me niet echt handig en niet erg leerzaam :) Ik zie al dat mensen soms alleen lezen wat ze willen lezen :'( Maar leuk dat je onze website bezocht en ik zal op zoek gaan naar de spellings fouten, bedankt voor de tip. ;D Sorry, was me er niet van bewust dat ik in de verdediging ging zoals ik hierboven eerder vanavond bedankte voor de tip Heb al 2 fouten verbeterd in de site want dit is inderdaad slordig en ga op zoek naar meer. ;) Je kunt je mening ook op een tactische manier formuleren niet iedereen heeft genoeg financiele middelen voor een pro website. Neemt niet weg dat ik de opmerking serieus neem en mijn gedachten laat gaan. Alleen moet ik oppassen dat onze grootste inkomsten worden gegenereerd uit de particuliere sector en deze met een te dure/pro website niet direct wil afstoten ???
 11. Niet helemaal mee eens en een impulsieve reactie! Zoals ik probeerde uit te leggen ben ik gestart in de particuliere sector met nu 9 mensen in dienst! Weliswaar geen diploma, s behaalt dit verklaart mijn spellings fouten. De website is ontstaan na een ongeval op het dak en ik me geen weg wist van verveling. Momenteel een server op laten zetten dit kost veel geld, geld is niet de reden waarom onze website in eigen beheer is. In de tijd dat de site door mij ontwikkeld is kon ik het niet betalen. Vandaag de dag nog steeds baas in eigen huis alles betaald en zonder bank! In de eerste jaren alleen maar aan werken gedacht om een boterham te verdienen en nu 18 jaar later zonder bank alles redelijk op de rit ( nu dus die zakelijke markt nog) Maar leuk dat je onze website bezocht en ik zal op zoek gaan naar de spellings fouten, bedankt voor de tip Gemiddelde score 2 aanvragen per dag via onze site ( particuliere sector)
 12. Wij een dakdekkers bedrijf in Arnhem dat ruim 18 jaar bestaanrecht heeft, werkt veel voor particulieren maar zou graag in de toekomst ook de bedrijven willen bereiken. Op dit moment 90% particulier en 10% bedrijfsmatig. Nu denk ik al heel lang dat je met 8 man niet op kunt tegen de grote jongens? Nu ben ik er wel van overtuigd dat het zeker niet de kwaliteit is maar de prijs die ons geregeld de nek breekt. Nu kan je kiezen mee gaan met de prijs en je marge willen behouden, maar dan moet dat ten koste van de kwaliteit. Wij adverteren al 18 jaar in Arnhem met Niet de eerste! Wel de beste! De tekst wordt door al onze mensen serieus genomen. Ik ben er zeker van als ik prijsconcurrerend ga werken ik onze naam te schande maak en dan zeker niet meer de gewende kwaliteit kan leveren. Hoe kan je de bedrijven markt overtuigen dat je kwaliteit maakt maar daarom zeker duurder bent. Tips welkom! [titel aangepast - mod]
 13. Hallo ondernemers, Moeilijk moeilijk en nog eens moeilijk innovatie nieuwe dingen twijfelen aan jezelf, blijft je order portefeuille gevuld personeel enz. ga maar door. [Zie vraag in 2e post - mod] http://www.heuveling-dakdekkers.nl
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept