loading
Ga naar inhoud

Middle

Super Senior
 • Aantal berichten

  235
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Middle

 1. 5 uur geleden, CLabs zei:

  Ook hoef je minder te administreren, enkel je inkoopfacturen en je jaaroverzicht van de bank moet je volgens mij nog bewaren - voor de rest hoef je niets te doen. 

   

  Je administratie blijft exact hetzelfde, zoals ↑ Rik ↑ al opmerkte. Het wordt door de overheid gebracht als een kostenbesparende regeling, maar is eigenlijk een verkapte belastingverhoging. De regeling is eigenlijk alleen interessant voor de kleine ondernemer die diensten levert aan particulieren en geen groei ambieert.

  Voor ondernemers die verkopen of diensten leveren aan andere ondernemers, en zitten te jojoën met die grens van 20K, kan het een erg vervelende maatregel zijn die in hun situatie behoorlijk wat geld kost.

  Ik zou wel eens willen weten hoe groot de groep is die benadeeld wordt door deze regeling.

 2. Ik zal maar netjes quoten alvorens er weer iemand helemaal overspannen wordt.

   

  Ik heb alle andere gangbare extensies geregistreerd en onze website draait op [bedrijfsnaam].com. Dit veroorzaakt regelmatig problemen en verwarring. Regelmatig worden e-mails naar info@[bedrijfsnaam].nl verstuurd. Aangezien het hier ook regelmatig om vertrouwelijke informatie van klanten gaat, best vervelend.

   

  Wordt het geen tijd om de communicatie naar je klanten toe eens heel kritisch onder de loep te nemen? Dit is met de juiste communicatie en formulieren zeer eenvoudig op te lossen. Als je al weet dat klanten je vertrouwelijke informatie moeten toezenden dan zorg je er toch voor dat dit op de juiste manier verzonden wordt. Dan dwing je ze er toch toe om een protocol te volgen wat jij dicteert?

  Of sturen ze je gewoon out of the blue berichtjes met allerlei vertrouwde informatie?

   

  Wekelijks een bericht plaatsen dat ons e-mailadres nog steeds info@bedrijf.com is, lijkt mij toch ook niet zo'n strak plan. Dat weten 99,9% van onze klanten ook wel.

   

  Hier zeg je dus dat 99,9% van je klanten wel weet wat je e-mail adres is.

  Stel dat je 100.000 klanten hebt , dan zijn het er dus 100 die ooit hun vertrouwelijke informatie naar de verkeerde persoon hebben verzonden. Tien per jaar dus.

   

  Ik hoop van harte voor je dat je honderdduizend klanten hebt maar wees eens duidelijk, om hoeveel gevallen per jaar gaat het nu echt denk je?

   

 3. Een ander is mij helaas te snel af geweest en heeft een aantal jaar voordat ik mijn bedrijf startte de domeinnaam [bedrijfsnaam].nl geregistreerd

   

  Ik heb alle andere gangbare extensies geregistreerd en onze website draait op [bedrijfsnaam].com. Dit veroorzaakt regelmatig problemen en verwarring. Regelmatig worden e-mails naar info@[bedrijfsnaam].nl verstuurd. Aangezien het hier ook regelmatig om vertrouwelijke informatie van klanten gaat, best vervelend.

   

  Ik handel al bijna 10 jaar op [bedrijfsnaam].com en bezit ook .eu .be .de .at .fr .co.uk en nog een paar.

   

  ------------------------

   

  Je bent al bijna tien jaar actief met je bedrijf en er zijn al bijna tien jaar problemen en verwarring doordat er regelmatig e-mails met vertrouwelijke informatie van klanten naar info@[bedrijfsnaam].nl worden verstuurd.

  En vandaag krijg je zomaar ineens de geweldige ingeving om eens te kijken wat je hier eventueel aan zou kunnen doen? Ik geloof er helemaal niets van.

   

 4. Wat Richard aangeeft ben ik het deels mee eens.

  Als iemand zijn arm moet worden geamputeerd moet je geen pleister plakken, maar dat wil niet zeggen dat je ook een been moet amputeren.

   

  Ik amputeer geen been, ik wijs een onervaren iemand er op dat als je als ondernemer zelf de reclame uitingen wil verzorgen je doordacht moet zijn in de communicatie naar je doelgroep, en tevens een inschatting moet kunnen doen hoe een en ander over zal komen, als je dat niet kunt schuilt het gevaar er in dat het een averechtse werking kan krijgen.

   

  Alles in zijn redelijkheid, dat is tenminste mijn mening, en mijn ervaring.

   

  Erg mooie uitspaak, maar wat zegt het? Redelijkheid gebaseerd op wat? Jouw mening over kritiek? Jouw ervaring met wat?

   

  Ik zou hem verder ook adviseren om dit uit handen te genen, omdat ik denk dat het niet alleen onkunde is maar ook tijdgebrek.

   

  Tijdgebrek? Ja, is een kwaal bij ondernemers, altijd wat anders aan de orde. Maar wel tijd om flink aan de gang te gaan met WordPress? Geef toe, dat doe je ook niet even tussen een hals fretten en het cup-a-soup momentje.

   

  Een beter advies voor deze ondernemer is werken aan een degelijk ondernemingsplan. Voor zichzelf het inzicht creëeren wat zijn bedrijf is of zou kunnen zijn. Dan wordt het ook gemakkleijker om de openingsvraag in te vullen en degelijk advies te geven.

   

 5. Als ik als klant moet oordelen over die website, zou het zeker beter kunnen.

  Maar ik zou zeker niet laten om daar een gitaar te kopen, daar gaat het toch om?

   

  Daar zit nu het verschil, ik zou daar dus nooit een gitaar kopen. Ik krijg geen prikkel van degelijkheid, eerder van amateurisme.

   

  Hij vraagt hulp, hij vraagt niet om afgezeken te worden.

  Ik zoek binnenkort iemand die mijn website wilt bouwen, maar door jouw naam staat al een dikke streep.

   

  Ik zeik hem niet af, ik probeer hem iets duidelijk te maken, misschien wel met een iets te harde bewoording, maar mijn boodschap is duidelijk. Als je het niet kan besteed het dan uit, ga niet zitten klooien.

   

  Ik was zonder dit topic nooit in beeld gekomen, dus die opmerking is compleet overbodig.

   

  Ik betaal liever wat meer voor goede communicatie in plaats afgezeken worden omdat ik het niet goed doe.

   

  Dan zal je mij niet horen, want dit is nu exact wat ik wil vertellen :)

   

  Verder geeft Richard iets aan waar ik geheel achter sta.

   

 6. Ik vind de commentaren hierboven (met name Middle) eerlijk gezegd wat overdreven. Er valt natuurlijk nog wel het een en ander te verbeteren maar ik heb veel slechtere websites gezien. Als het menu wat verbeterd wordt en er wat goede call to action buttons worden toegevoegd komt het al een heel eind goed ;)

   

  Het is maar net hoe hoog je de lat wil leggen, die van jou ligt duidelijk een stuk lager.

  Ook ik heb bergen slechte websites gezien, maar dat wil niet zeggen dat ik deze dan weer ga opwaarderen omdat het nog slechter kan. Ik beoordeel deze website niet in competitieverband. En die beoordeling is negatief.

  Een website moet werken, en als een ondernemer zo slordig is om slecht of onvolledig te communiceren met zijn klanten betekend dat voor mij dat hij maling heeft aan zijn klanten. Of stuurt hij ook folders rond met halve blanco gedeeltes omdat het wel best is.

  Verder ben ik negatief omdat er helemaal niet nagedacht is, het concept klopt niet, het is niet duidelijk. Ik begrijp dat TS dat ook wel door heeft, anders komt hij hier niet om advies, maar voorlopig stuurt hij wel een communicatieve miskleun de wereld in. En dat is niet verstandig, dat kan ook tegen je werken, dat laatste wordt vaak onderschat. Men ziet zoveel troep dat de lat steeds lager gaat liggen.

   

  Daarnaast vind ik het altijd jammer als iemand geen link naar een eigen website in zijn profiel heeft staan omdat het zo erg lastig is de achtergrond en het (kennis)niveau van diegene te bepalen. Ik weet dus bijvoorbeeld niet of Middle een schuilnaam is van Jakob Nielsen, in dat geval hecht ik heel wat meer waarde aan zijn oordeel dan wanneer hij een timmerman blijkt te zijn ;)

   

  Als je het wil weten; ik ben zelfstandig werkend webdesigner. En die link staat er niet (meer) omdat ik doodziek word van alle achterbakse zelfpromotie op dit forum, geen zin om daar aan deel te nemen.

  Maar of het relevant is voor mijn kritiek? Ik denk het niet.

   

 7. Wat een chaos en wat een drama :(

  Links die naar pagina's lijden die je dan vervolgens weer vertellen dat ze niet gevonden kunnen worden. Pagina's waarop een button "winkel" staat die je vervolgens naar dezelfde pagina in een nieuw venster stuurt, etc. etc. Hoe durf je dit online te zetten?

   

  Wat anderen ook al opmerken; denk beter na over je concept. Maar zorg voor een professionelere presentatie.

   

  Dit is een prachtig voorbeeld hoe zelfknutselaars met WordPress kompleet de plank mis slaan, terwijl ze zelf denken dat ze een geweldige website/webshop hebben gemaakt. Troep. Afvoeren.

 8. Ik hoop toch zo dat er eens mensen van die verkoopgesprekken opnemen...

   

  Het moet toch wel mogelijk zijn zoiets op te zetten. Ik heb nog wel een webshop draaien die weinig tot niets verkoopt en daarvoor in te zetten is.

   

  Is het mogelijk om via een vooropgezette actie eindelijk eens hun verdediging volledig aan flarden te schieten? En dus ook in de rechtszaal definitief duidelijk te maken dat het oplichters zijn?

 9. ZUCHT :(

  Het zoveelste WordPress gefröbel. Validatie niet meer belangrijk? Of is het puur templates aanpassen?

   

  Maar goed, wil je betere SEO resultaten? Leer Nederlands!

  Dit pik ik er in één oogopslag uit.

   

  MUURSTICKERS IN DE AANBIEDINGEN!

  Ze zijn mooi, maakt uw huis persoonlijk.

  All onze webshops

  Websitecentral was ooit opgericht om webshops te maken voor andere.

   

  Ik zou de kreet, die je tot tweemaal gebruikt, “Wij streven naar perfectie” nog maar even achterwege laten, op dit moment laten jullie dit absoluut niet zien. Wat mij betreft; compleet afgekeurd.

   

 10. Bij de keuze voor een bedrijfsnaam twijfel ik wat vanuit marketing oogpunt het beste is...

  Bij groei, komt er geen personeel.

   

  Ik heb even een eerste zin uit je bericht als laatste gezet. Als er nooit personeel komt ben en blijf je ten alle tijden het aanspreekpunt, daar kan je dus marketingtechnisch gebruik van maken door je eigen naam en persoonlijkheid te gebruiken. Een (chique) bedrijfsnaam lijkt in eerste instantie wat aantrekkelijker maar is onpersoonlijker.

   

  Het pad waarop je je begeeft is sowieso voor een exclusievere klant/doelgroep en daar wordt persoonlijke benadering/omgang meer op prijs gesteld. Tenminste, dat is mijn ervaring in meer dan 20 jaar in het meubelwereldje.

   

  Maar met zo'n achternaam zou ik er zeker ook leren bankstellen bij gaan verkopen. ;)

   

NL

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké